Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΝΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ: -Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας είναι ο Ράμα - Ο Ταχίρι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου


Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Ευάγγελος Ντούλες, από τη Μπομποστίτσα της Κορυτσάς, όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στους τάφους των ελλήνων πεσόντων του Έπους του ’40, έκανε αναφορά στις σχέσεις Ελλήνων κι Αλβανών, αποκαλώντας τα αυτές ως άριστες κι ανωτέρου επιπέδου, ενώ επέμεινε ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι9 ο πρωθυπουργός Ράμα.
ΝΤΟΥΛΕΣ:Οφείλουμε να είμαστε γαλήνιοι και περήφανοι, για τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει στον κεντρικό τους άξονα οι δύο λαοί μας. Πρόκειται για σχέσεις ανωτέρου επιπέδου. Αν υφίσταται ένα πρόβλημα μεταξύ της χώρας μας και της Ελλάδας, δυστυχώς αυτό συνδέεται μόνο με το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα, ο οποίος δεν εξυπηρετεί την παραδοσιακή ατζέντα των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά επιμένει να υπαγορεύσει τη δική του ατζέντα που είναι σε πλήρη διάσταση με τα αισθήματα και τις επιθυμίες του αλβανικού λαού.
Η στάση του εξυπηρετεί μόνο την προσωπική ατζέντα και τη φιλοδοξία του κυρίου Ράμα. Όταν όμως οι λαοί έχουν βρει τη λύση, δεν υπάρχει ηγέτης που μπορεί να τους επιβάλλει τη δική του βούληση. Πρόκειται για παρένθεση του κυρίου Ράμα και των φαντασμάτων του. Μεταβατική θα είναι.
Ερωτούμενος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, ο κύριος Ντούλες είπε ότι πρόκειται μόνο για την κορυφή του παγόβουνου.
ΝΤΟΥΛΕΣ:Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η κανναβοποίηση (χασισιποίηση) της χώρας, την οποία μονίμως καταγγείλαμε και με άλλους συνάδελφους βουλευτές, προκύπτει να είναι πέραν των διαστάσεων που κι εμείς οι ίδιοι νομίζαμε. Φαίνεται να πρόκειται για σχέδιο μαζικής και εντατικής καλλιέργειας. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο υπό την ευθύνη ενός υπουργού.
Αυτό το φαινόμενο έχει ως κύριο πολιτικό και ηθικό υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Ράμα, ο οποίος έθεσε υπό αμφισβήτηση όχι μόνο τη διεθνή εικόνα της χώρας, αλλά και την κοινωνία, την οικογένεια και το πολίτη. Ο μοναδικός δρόμος είναι αυτός της πλήρους κάθαρσης όλων των τομέων. Μόνο έτσι θα μπορέσει να απαλλαχτεί η χώρα από το φαινόμενο αυτό.

Πηγή Ora news.tv
Μετάφραση tachydromos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενισχύστε οικονομικά την προσπάθεια μας!

Ετικέτες

ενημέρωση (2161) ενημέρωση-informacion (1418) Αλβανία (904) ορθοδοξία (422) ιστορία-historia (373) Εθνική Ελληνική Μειονότητα (366) ελληνοαλβανικές σχέσεις (311) ορθόδοξη πίστη - besimi orthodhoks (277) Εθνική Ελληνική Μειονότητα - Minoriteti Etnik Grek (252) Β Ήπειρος (238) ορθοδοξία-orthodhoksia (232) ορθόδοξη πίστη (222) εθνικισμός (195) διωγμοί (162) τσάμηδες (122) shqip (119) Κορυτσά-Korçë (118) Κορυτσά Β Ήπειρος (103) informacion (100) Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος (97) ορθόδοξη ζωή (96) ορθόδοξη ζωή- jeta orthodhokse (75) διωγμοί - përndjekje (60) ορθόδοξο βίωμα (59) εθνικισμός-nacionalizmi (56) ορθόδοξη εκκλησία της Αλβανίας (55) Ελλάδα-Αλβανία (48) ανθελληνισμός (44) Ελληνικό Σχολείο Όμηρος (43) πολιτισμός - kulturë (43) Ι.Μ Κορυτσάς - Mitropolia e Shenjtë Korçë (42) besimi orthodhoks (40) Γενικό Προξενείο Ελλάδος Κορυτσά (39) Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας - Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare (37) ιστορία ορθοδοξίας (36) βίντεο (34) Shqipëria (32) ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 (32) κομμουνισμός- komunizmi (30) πνευματικά (27) Μητρόπολη Κορυτσάς - MItropolia e Korçës (23) απόδημος ελληνισμός-helenizmi i diasporës (22) πολιτική-politikë (22) αλβανικά (21) εκπαίδευση (21) Αρχαία Ελλάδα (20) helenët-Έλληνες (19) κομμουνισμός (19) Greqia (17) Βλαχόφωνοι Έλληνες (15)