Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ: -Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας είναι ο Ράμα - Ο Ταχίρι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου


Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Ευάγγελος Ντούλες, από τη Μπομποστίτσα της Κορυτσάς, όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στους τάφους των ελλήνων πεσόντων του Έπους του ’40, έκανε αναφορά στις σχέσεις Ελλήνων κι Αλβανών, αποκαλώντας τα αυτές ως άριστες κι ανωτέρου επιπέδου, ενώ επέμεινε ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι9 ο πρωθυπουργός Ράμα.
ΝΤΟΥΛΕΣ:Οφείλουμε να είμαστε γαλήνιοι και περήφανοι, για τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει στον κεντρικό τους άξονα οι δύο λαοί μας. Πρόκειται για σχέσεις ανωτέρου επιπέδου. Αν υφίσταται ένα πρόβλημα μεταξύ της χώρας μας και της Ελλάδας, δυστυχώς αυτό συνδέεται μόνο με το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα, ο οποίος δεν εξυπηρετεί την παραδοσιακή ατζέντα των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά επιμένει να υπαγορεύσει τη δική του ατζέντα που είναι σε πλήρη διάσταση με τα αισθήματα και τις επιθυμίες του αλβανικού λαού.
Η στάση του εξυπηρετεί μόνο την προσωπική ατζέντα και τη φιλοδοξία του κυρίου Ράμα. Όταν όμως οι λαοί έχουν βρει τη λύση, δεν υπάρχει ηγέτης που μπορεί να τους επιβάλλει τη δική του βούληση. Πρόκειται για παρένθεση του κυρίου Ράμα και των φαντασμάτων του. Μεταβατική θα είναι.
Ερωτούμενος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, ο κύριος Ντούλες είπε ότι πρόκειται μόνο για την κορυφή του παγόβουνου.
ΝΤΟΥΛΕΣ:Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η κανναβοποίηση (χασισιποίηση) της χώρας, την οποία μονίμως καταγγείλαμε και με άλλους συνάδελφους βουλευτές, προκύπτει να είναι πέραν των διαστάσεων που κι εμείς οι ίδιοι νομίζαμε. Φαίνεται να πρόκειται για σχέδιο μαζικής και εντατικής καλλιέργειας. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο υπό την ευθύνη ενός υπουργού.
Αυτό το φαινόμενο έχει ως κύριο πολιτικό και ηθικό υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Ράμα, ο οποίος έθεσε υπό αμφισβήτηση όχι μόνο τη διεθνή εικόνα της χώρας, αλλά και την κοινωνία, την οικογένεια και το πολίτη. Ο μοναδικός δρόμος είναι αυτός της πλήρους κάθαρσης όλων των τομέων. Μόνο έτσι θα μπορέσει να απαλλαχτεί η χώρα από το φαινόμενο αυτό.

Πηγή Ora news.tv
Μετάφραση tachydromos.org

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …