Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το «σαλταρισμένο» των Βαλκανίων Έντι Ράμα απείλησε την Ευρωπαϊκή Ένωση – Οδηγεί την Αλβανία σε όλεθρο

Το «σαλταρισμένο» των Βαλκανίων Έντι Ράμα απείλησε την Ευρωπαϊκή Ένωση – Οδηγεί την Αλβανία σε όλεθρο
Το μικρομέγαλο των Βαλκανίων, η τραγική φιγούρα Έντι Ράμα, πασχίζει να μιμηθεί σε όλα τον αφέντη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν δεν κάνει τα θελήματα του Τζορτζ Σόρος
Ο επαίτης της Βαλκανικής, που επί της διακυβέρνησής του η Αλβανία μετατράπηκε σε μια απέραντη χασισοφυτεία, ενώ σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη στα Τίρανα η Αλβανία κυβερνιέται από τέσσερις εγκληματικές φατρίες, οι οποίες ελέγχουν 20 μαφιόζικες φαμίλιες, αυτός ο τυραννίσκος πρώην αποτυχημένος μπασκετμπολίστας και αποτυχημένος ζωγράφος, εγγονός ενός Έλληνα που έγινε υπουργός του Χότζα, του εξωμότη Σπύρου Κολέκα, μιμούμενος τη ρητορική Ερντογάν κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για άδικη μεταχείριση της χώρας του.
Δεν ξέρουμε προφανώς πώς εννοεί την «άδικη μεταχείριση» όταν ολόκληρη η Αλβανία έγινε επί των ημερών του εγκληματική οργάνωση, αλλά προφανώς αγνοεί το ανύπαρκτο μπόι του και νομίζει ότι παριστάνοντας το ποντίκι που βρυχάται ότι μπορεί να συγκινήσει κανέναν.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Rundschau», ο Έντι Ράμα τόνισε ότι «οι Αλβανοί έχουν απηυδήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι η θέση των Βρυξελλών για το θέμα του ανοίγματος των διαπραγματεύσεων είναι παράλογη», γιατί σύμφωνα με τον ίδιο «η ΕΕ δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στη διαδικασία ένταξης της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, ενώ παρακάμπτεται η Αλβανία».
Σημειώνεται ότι η γερμανική εφημερίδα τιτλοφορεί τη συνέντευξη ως «Υπάρχει μια κόπωση υπομονής».
Ο Ράμα πρόσθεσε ότι δεν καταλαβαίνει τους φόβους των Ευρωπαίων ηγετών, γιατί συνδέουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ με τις εκλογές στις υποψήφιες χώρες ή με τις εξεγέρσεις της κοινής γνώμης. Σύμφωνα με τον Ράμα, το υπόδειγμα… λογικής, όλα αυτά είναι μια παράνοια.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο δικαστικό σύστημα της χώρας και επεσήμανε ότι θα διασφαλίζεται η δικαιοσύνη με το νέο σύστημα και ορισμένοι υπάρχοντες δικαστές θα απομακρυνθούν.
«Μας είπαν ότι οι διαπραγματεύσεις θα άρχιζαν με την εφαρμογή της Συνταγματικής Μεταρρύθμισης στο πλαίσιο του Κεφαλαίου για τη Δικαιοσύνη.
»Έτσι, τροποποιήσαμε το Σύνταγμα, αλλά οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις δεν έχουν αρχίσει.
»Τότε μας είπαν ότι ο νόμος για τις προμήθειες είναι σημαντικός, μετά ότι οι βουλευτικές εκλογές ήταν σημαντικές για να ανοίξουν οι διαπραγματεύσεις.
»Τώρα έχουμε κάνει τα πάντα και θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Η έναρξη των συνομιλιών μπορεί να λάβει χώρα τον επόμενο έτος, εάν το Συμβούλιο της ΕΕ δώσει θετική γνώμη, αλλά μπορεί και να μην λάβει χώρα το επόμενο έτος.
»Η διαδικασία διεύρυνσης έχει καταστεί ολοένα και πιο άδικη και λιγότερο προβλέψιμη για τις υποψήφιες χώρες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της Αλβανίας αλλά της ίδιας της Ευρώπης», είπε ο αμετροεπής των Βαλκανίων, που έχει αφήσει την Αλβανία ξέφραγο αμπέλι στους εμπόρους ναρκωτικών και στα τζιχαντιστικά δίκτυα.
Ότι η ίδια η Αμερική έχει απηυδήσει με την Κολομβία της Ευρώπης και το καταγγέλλει ανοιχτά, προφανώς και για τον Έντι Ράμα δεν αποτελεί πρόβλημα. Ότι η Αλβανία πνίγει στα ναρκωτικά την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι… πταίσμα. Ότι συμμορίες Αλβανών τζιχαντιστών είναι διάσπαρτες σε όλα τα Βαλκάνια απειλώντας την ευρωπαϊκή ασφάλεια επίσης πρόκειται -προφανώς- για… λεπτομέρεια.
Ο ίδιος μάλιστα επανέφερε την «απειλή» του για ένωση του κρατιδίου του με το Κόσοβο, κάτι για το οποίο έχει προειδοποιηθεί αυστηρά ότι εάν το τολμήσει θα αντιμετωπίσει αυστηρές συνέπειες.
Ανερμάτιστος στον παραλογισμό του, που συναγωνίζεται την… υστερία της προστάτιδάς του Τουρκίας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο «μικρών ενώσεων» εάν δεν υπάρξει ενοποίηση των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, τόνισε «αν και δεν μου αρέσει αυτό, αλλά είναι λογικό.
»Οι Κοσοβάροι βρίσκονταν κάτω από ένα πολύ βάναυσο καθεστώς και ούτως ή άλλως μπορούσαν να μετακινηθούν στην Ευρώπη. Τώρα έχουν το δικό τους κράτος και δεν μπορούν πλέον να ταξιδεύουν. Όχι, μόνο υπάρχει μια συνεχής κόπωση αλλά υπάρχει και μια ένταση στην υπομονή».
Αναφερόμενος στην ένωση Αλβανίας Κοσσυφοπεδίου είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν είμαστε πλέον στον κομμουνισμό και επομένως μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες των σημερινών Κοσοβάρων ζούσαν σε ένα κράτος που δεν αναγνωρίζονταν η εθνικότητά τους. Τώρα έχουν μεν ένα κράτος δικό τους, αλλά είναι ενθυλακωμένοι σε ένα απομονωμένο κράτος . Είναι οι μόνοι που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, φυσικά για λόγους ανόητους».
Απαντώντας στην ερώτηση εάν ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του προστάτη των Αλβανών στα Βαλκάνια δήλωσε ότι όπως δεν αποτελεί σκάνδαλο σε περίπτωση που η αυστριακή κυβέρνηση εργάζεται για τους Αυστριακούς στο εξωτερικό, το ίδιο πράττει και η Αλβανία.
Ο μεγαλοϊδεατισμός του Έντι Ράμα, τροφοδοτούμενος από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Τζορτζ Σόρος, τον οδηγούν στον γκρεμό. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα παρασύρει και τον απλοϊκό αλβανικό λαό στην καταστροφή, αυτός ο επικίνδυνος τυραννίσκος δίχως στρατό, δίχως πολεμική αεροπορία, δίχως κανονικό κράτος, αλλά με την αλαζονεία που συναντιέται συνήθως σε «νονούς».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …