Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Me mire Zelot se heretik !


 

Me mire Zelot se heretik !
Disa rrogetar , heretik me quajne *„Zelot“.
Pra perpiqem te shkruaj sa me sakt dhe sa me shkurt sepse nuk dua te shkruaj 10 km leter si disa „TEOLOG“ te shitur, rrogetare qe PUNOJNE NE KISHE DHE MARRIN RROGE PER BESIMIN E TYRE.
1. Me mire jam Zelot se heretik, me mire jam i poshter, me i keqi mbare botes , vrases etj. SE HERETIK. Heresia eshte gjeja me e „KEQE“. Kush arrin aty eshte shume shume afer ferrit, sepse ai e lufton Kishen e Krishtit te Shenjte Orthodhokse mbrenda saj. Ai ofendon SHPIRTIN E SHENJTE QE VEPRON NE KISHE DHE NEPERMJET KISHES -
(„Dhe kushdo që do të flasë kundër Birit të njeriut do të jetë i falur, por ai që do të blasfemojë kundër Frymës së Shenjtë, nuk do të jetë i falur“-.Lk. 12:10).
Por mos te ngaterrojme nje gje, siq dojne te na bindin keta ekumenistet me kete thenie „KISHA JANE KLERIKET“. Kjo nuk eshte e vertete, KREU I KISHES ESHTE KRISHTI, NDERSA NE TE GJITH JEMI KISHA->>>
(„…që të mos jemi më foshnja, të lëkundur dhe të transportuar nga çdo erë e doktrinës, nga mashtrimi i njerëzve, nga dinakëria e tyre nëpërmjet gënjeshtrave të gabimit,por, duke thënë të vërtetën me dashuri, të rritemi në çdo gjë drejt atij që është kreu, Krishti.“ Efesianëve 4:14-15).
2. Une jam nje besimtare i thjesht, Miron Mashtruesi dhe rrogetari qe shkon ka fryn era. Ne videot etj. e tua flet kunder heretikeve ndersa tani ndrron poziten siq te thote shefi i yt qe te jep para per ate cfare ben ti, pra per „BESIMIN TENDE“. Une nuk marr para per BESIMIN TIM, shkoje ne depo cdo dite dhe punoje me duart e mia ashper, Lavdi Zotit nuk jam i nvarur nga askush dhe i lire te flas apo te shkruaj, TI JO !! Ky eshte dallimi me i madh mes meje dhe teje. Une cfare bej dhe cfare kam bere deri tani kam bere nga BESIMI I IM, NGA BINDJA, JO SEPSE ME JAP MUA DIKUSH PARA PER TE THENE DIQKA NE CFARE UNE NUK BESOJE DHE CFARE NUK ESHTE E VERTETE. Pra ty nuk mundem te marr serioz, je nje Teolog shume shume i squar dhe te kam vleresuar pa mas, te kam cmuar pa mas, por ngele me heretiket si heretik edhe vet, mashtrues dhe manipulues teper i mire, ne letren tende publike ke shkruajtur shume me nje taktike psikologjike dinake. Gjykove mbi mua, mbi personin tim dhe me thua ose me vulos mua si „GJYKUES“, me quan „NARCIST“ etj. Le te theme diqka ty, ZOTI NA BERI NGA DHEU, POR NE DO BEHEM PLUHUR NGA HERESIA !! Heresia gjeja me e keqe, gjithcka cfare eshte e keqe vjen nga ajo, rrenjet e se keqes jane aty dhe ti je tani nje deg e kesaj peme te rritur, peme heretike qe prodhon frute te prishur, duken prej se jashti te bukura por mbrenda jane te kalbur, plote me krimba.
3. Nuk kam cfare te them me, sepse ti i din te gjithat, ti je vetem nje dore e korruptuar asgje tjeter. Ti na thrret neve per „PENDIM“ siq te ishe SHEN JOAN PAGEZORI. Le te them edhe diqka ketu sepse me i fshive komentet e mia ne faqen tende nga frika, NE TE GJITH KEMI NEVOJE PER PENDIM, CDO KUSH KA NEVOJE PER PENDIM, POR ME DUKET SE JU NUK KENI NEVOJE, KESHTU E TREGONI VETEN ME KETO GJESTE , SHKRIME etj. Koha e durimit dhe e butesise mbaroje, disa vite i percjelli ata qe te paguajn ty… POR BESIMI KERKON EDHE VEPRA, SEPSE SIQ E DIN TI THOTE APOSTULLI I SHENJTE JAKOVI : „Po kështu është edhe besimi; në qoftë se s'ka vepra, është i vdekur në vetvete.“ – (Jakovi 2:17)
Fund !! Me rrogetare nuk bisedoje, je i shitur dhe flet cfare te thote shefi i yt !! Zoti na gjeje neve te gjithe vendin tone ne Gjygjin e fundit. Amin
Shenim:
*Zelot ( kuptimi fjales; duhet te lexoni ne Dhiaten e Vjeter Numrat 25 tere kapitullin per te kuptuar )\

Shënimi ynë: Për hir të së drejtës së lirisë së fjalës botohet artikulli i mësipërm marrë nga profili personal i autorit. Gjithashtu një nga arsyet për të cilën botohet ky artikull është fakti se Kisha Orthodhokse në Shqipëri po kthehet në një "klub " të  mbyllur të "ndriçuarish" që funksionojnë në mënyrë të "çuditëshme", me shkollim të cunguar dhe aspak ndriçim e mbi të gjitha jetë shpirtërore formale e cila i bën që të  pretendojnë se zotërojnë të vërtetën ndërsa nuk janë të aftë të shohin trarin që ju ka zënë sytë. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …