Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Γ. Πρόεδρος της Ομόνοια στο “Top Story”- Kryetari i Omonias në emisioni TOP STORYΛ. Παππάς:

 -Ο Νόμος Μειονοτήτων, αν μείνει έτσι όπως παρουσιάστηκε, δεν προσφέρει τίποτα στις μειονότητες και περιπλέκει πιο πολύ τα δικαιώματα τους.
– Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος, η Μακεδονία είναι περιοχή της Ελλάδος  
H τοποθέτηση του Γενικού Προέδρου της Ομόνοιας στην Επιτροπή Νόμων της Αλβανικής Βουλής, προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της χώρας καθώς ήταν ο μόνος που αποκάλυψε την προχειρότητα, τη σκοπιμότητα, τα κενά και τις ασάφειες του προσχεδίου που παρουσιάστηκε για δημόσια διαβούλευση.
Ένα άλλο θέμα που προκάλεσε αίσθηση στην αλβανική κοινή γνώμη και μμε ήταν πως μερίδα της σλαβόφωνης μειονότητας στην Αλβανία που αυτοπροσδιορίζονται (και αναγνωρίζονται από το αλβανικό κράτος) ως «μακεδονική» δηλώνουν πως είναι Βούλγαροι.
Τα δύο αυτά θέματα αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στην δημοφιλή εκπομπή «To Story» του έγκριτου δημοσιογράφου Sokol Balla
Δείτε στη συνέχεια όλη την εκπομπή σε τρία απο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο