Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Αλβανοτσάμηδες ανακάλυψαν «αλβανική μειονότητα» στην Ελλάδα – Δεν θέλουν ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία

Οι Αλβανοτσάμηδες ανακάλυψαν «αλβανική μειονότητα» στην Ελλάδα – Δεν θέλουν ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφείαΤο ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα των Αλβανοτσάμηδων, το PDIU, με ανακοίνωσή του αντέδρασε έντονα στην απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης για τα στρατιωτικά νεκροταφεία των Ελλήνων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-41.
Στην ίδια ανακοίνωση οι Αλβανοτσάμηδες φασίστες αποκαλούν τους Έλληνες στρατιώτες που σκοτώθηκαν αποκρούοντας την ιταλοφασιστική εισβολή «κατακτητές» και κάνουν λόγο επίσης για «αλβανική εθνική μειονότητα» που ζει στη Θεσπρωτία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Στην ανακοίνωσή τους οι Αλβανοτσάμηδες κατηγορούν την αλβανική κυβέρνηση ότι κάνει βήματα προς τα πίσω στο θέμα των κοιμητηρίων των Ελλήνων στρατιωτών.
«Η μάχη για την ανέγερση νέων κοιμητηρίων, στη συνοριακή γραμμή των φαντασμάτων της Βορείου Ηπείρου είναι απαράδεκτη και για τη διεθνή πρακτική, όπου για τους στρατιώτες που έπεσαν στην επικράτεια μιας άλλης χώρας, ανεγείρεται μόνο ένα συμβολικό κοιμητήριο», αναφέρει η ανακοίνωση του PDIU και συνεχίζει:
«Την πρακτική αυτή η Αλβανία έχει εφαρμόσει και για τα κοιμητήρια των Βρετανών και Γάλλων στρατιωτών. Η Βουλή της Αλβανίας έχει υιοθετήσει πλέον το Ψήφισμα για το «τσάμικο», το οποίο εκτός των άλλων, περιλαμβάνει και την ανέγερση νεκροταφείων για τους Αλβανούς της «Τσαμουριάς», ως ουσιώδες ζήτημα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δικαιώματος επί της ζωής».
«Εμείς δεν δίνουμε μάχη με τους νεκρούς», αναφέρουν οι Αλβανοτσάμηδες, «αλλά οι νεκροί δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους ζωντανούς για την ικανοποίηση εδαφικών φιλοδοξιών και την νομιμοποίηση εδαφικών σοβινισμών».
Για την ακροδεξιά συμμορία των Αλβανοτσάμηδων οι τάφοι των Ελλήνων στρατιωτών που σκοτώθηκαν πολεμώντας τον φασισμό εξυπηρετούν «εδαφικές φιλοδοξίες» και «εδαφικούς σοβινισμούς» της Ελλάδας.
Μάλιστα το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων καλεί την κυβέρνηση να μην δώσει συνέχεια «στο θέμα των τάφων των Ελλήνων κατακτητών στρατιωτών», αλλά να ζητήσει την ανέγερση νεκροταφείων για τους Αλβανούς της «Τσαμουριάς».
Προσέξτε διατύπωση: Οι Έλληνες στρατιώτες που απέκρουσαν τη φασιστική εισβολή στην Ελλάδα αποκαλούνται από τα ναζιστικά σταγονίδια «κατακτητές».
«Το Κόμμα των Τσάμηδων υπενθυμίζει στην αλβανική κυβέρνηση ότι τα πακέτα των συνομιλιών που δημοσιοποιήθηκαν, δεν μπορεί να εκπροσωπούν μόνο τα συμφέροντα της Ελλάδος, αλλά να περιέχουν λύσεις που να στηρίζονται στην αμοιβαιότητα και την αξιοπρέπεια των Αλβανών.
»Τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει καμία δήλωση για τις συνομιλίες της Κρήτης, βλέπουμε να προωθούνται τα ελληνικά αιτήματα, χωρίς παράλληλη πρόοδο των αλβανικών αιτημάτων», διαμαρτύρονται οι Αλβανοί φασίστες τσάμηδες.
Οι Αλβανοτσάμηδες ζητούν από την αλβανική κυβέρνηση «λύση-πακέτο» για όλα τα ζητημάτων ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως, «στο νόμο του εμπολέμου, στη Συμφωνία για τις θαλάσσιες ζώνες, στα χερσαία σύνορα, στα δικαιώματα των Αλβανών της «Τσαμουριάς», τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των Αλβανών στην Ελλάδα, στη Συμφωνία για τις κοινωνικές ασφαλίσεις, την προώθηση του καθεστώτος της «αλβανικής εθνικής μειονότητας που ζει στην Τσαμουριά και σε άλλα μέρη».
Οι Αλβανοτσάμηδες «ανακάλυψαν» και αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα. Σε αυτή προσμετρούν και τους Αλβανούς οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας;
«Το PDIU καλεί την κυβέρνηση να χειριστεί με αμοιβαιότητα και εθνική αξιοπρέπεια τα προαναφερόμενα θέματα που στέκουν υπεράνω των εφήμερων συμφερόντων των πολιτικών κομμάτων και της εφήμερης πολιτικής, αλλά αφορούν τα εθνικά συμφέροντα. Σε διαφορετική περίπτωση, η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ισχυρή αντίδραση του συνόλου των Αλβανών», καταλήγει η ανακοίνωση του ακροδεξιού φασιστικού αλβανοτσαμικού μορφώματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …