Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την 27η Επέτειος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

 
Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» πραγματοποίησε και φέτος την επετειακή εκδήλωση για τα 27 χρόνια από την ίδρυσή της.
Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Δερβιτσάνης, τελέστηκε μνημόσυνο για τα στελέχη που απεβίωσαν και ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα για το νέο έτος. Αμέσως μετά, επίσημοι προσκεκλημένοι και μέλη της οργάνωσης που είχαν έρθει από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και της Αλβανίας κατευθύνθηκαν στο Πολιτιστικό Μέγαρο.
O  χορευτικός όμιλος Δρόπολης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με κάποια πολυφωνικά τραγούδια.
Μετά την ανάγνωση της χαιρετιστήριας επιστολής του Προέδρου της Αλβανικής Δημοκρατίας  κ. Ιλίρ Μέτα , την εκδήλωση χαιρέτησαν  ο Γενικός Πρόξενος του Αργυροκάστρου κ. Βασίλειος Τόλιος, βουλευτής πρόεδρος του ΚΕΑΔ κΕυάγγελος Ντούλες, ο πρόεδρος του κόμματος ΕΕΜΜ – MEGA κ. Χρήστος Κίτσιος, ο περιφεριάρχης της Ηπέιρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο έκπροσωπος του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος, ο εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας , από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο πολιτευτής Ιωαννίνων κ. Αντώνης Βασιλείου, στρατηγός εν αποστρατεία.

Εκτός των προαναφερομένων , στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο  εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα κ. Γρηγόριος Δελιαβέκουρας, ο βουλευτής της περιοχής κ. Βαγγέλης Τάβος, ο δήμαρχος της Δρόπολης κ. Αχιλλέας Ντέτσικας,
οι πρώην πρόεδροι της Ομόνοιας Γιάννης Γιάννης και Βασίλης Μπολάνος, οι πρώην βουλευτές της Ομόνοιας   Παναγιώτης Μπάρκας και Ζήσος Λούτσης, η Πρόεδρος της Κυβερνητικής Επιτροπής Μειονοτήτων κα. Κωνσταντίνα Βεζιάνη, οι πρώην υπουργοί  Κώστας Μπάρκας  και Σπύρος Ξέρας, ιδρυτές της Ομόνοιας , κ.α.

Όλες οι τοποθετήσεις στράφηκαν γύρω από την ανάγκη συστράτευσης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, γύρω από την Ομόνοια. Ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. .Λεωνίδας Παππάς μίλησε για λαική απαίτηση και εθνική αναγκαιότητα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.
                                           Γραφείο Τύπου 29/1/2018

           Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.                              
                       Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.
                                  Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.       Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.


Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαχρήστος.

Γραφειο Τύπου ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: