Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Πραξικόπημα στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


Δεν νομίζω ότι οι Βορειοηπειρώτες, που πιστεύουν έστω και λίγο ότι είναι Έλληνες θα μπορέσουν να λησμονήσουν την 31η Μαρτίου 2018.


Την ημέρα αυτή, ο Βαγγέλης Ντούλες, ολοκλήρωσε το τελευταίο πραξικόπημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο είχε ξεκινήσει προσωπικά πριν τρία χρόνια.

Ο ίδιος, που επί τρία χρόνια δεν επέτρεπε τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατ΄επέκταση όλους τους θεσμούς της, το "κάλεσε" χθες, στους Αγίους Σαράντα, με την επιδίωξη να πάρει απ΄αυτό την εντολή, για να διαπράξει σε μια νύχτα "εκλογές" και να εγκαταστήσει επικεφαλής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη δική του κλίκα ανδρείκελο, των δικών συμφερόντων και των κύκλων που εκπροσωπεί.

Έδωσε εντολή στα τσιράκια του εντός συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου να λιντσάρουν τον θεσμό του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και για να πετύχουν το σκοπό τους μετέτρεψαν τον θεσμό αυτό σε ένα πεζοδρόμιο αλητών, που επιδίωξαν να επιβληθούν με ύβρεις, φωνές, απειλές. Τα πάντα στην υπηρεσία του σκοπού. Να βγει βίαια από τη μέση ο νυν Πρόεδρος, να μη επιτραπούν ταχτικές εκλογές και εκλογή προέδρου ευρύτερης αποδοχής, να μη επιτραπεί νέο πρόγραμμα και καταστατικό, με στόχους ανταποκρινόμενους στις νέες εξελίξεις.... Τίποτε απ' όλα αυτά... παρά μόνο η πραξικοπηματική υφαρπαγή της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και ήταν αρκετοί οι Γκεμπελιστές.... το τηλέφωνο του Ντούλε και οι Μπέτσης, Μαλιούκης, Μπολάνος, Μπελέρης κάποιος Αλέξανδρος και άλλοι.

Όλα θυμίζουν την 10η Φεβρουαρίου 1992, όταν έγινε το πρώτο πραξικόπημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τότε σε μια νύχτα έγιναν οι λίστες των εκτελεστών της νόμιμης ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της πλειοψηφίας των βουλευτών της,της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μόλις είχε κλείσει ένα χρόνο από την ίδρυσή της και παρά το γεγονός ότι είχε διανύσει ένα δρόμο επιτυχιών στον οποίο πορεύθηκε μέχρι σήμερα η οργάνωση.

Τότε, με τον αποκεφαλισμό κάθε ηγετικού στελέχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Χαλιμάς, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Παλινοστούντων, έβγαινε στην άκρη στο κύμα και μετέδιδε με το ΣιΜπι στην Κέρκυρα, "τον φάγαμε και τον τάδε", "τον φάγαμε και τον τάδε"... τους φάγαμε όλους τους ανεπιθύμητους.... Την μερίδα του λέοντος στην ευθύνη εκείνου του φρικτού πραξικοπήματος (που οδήγησε στη συνέχεια στις μαύρες μέρες για τον Ελληνισμό της Αλβανίας), έφερε η Αθήνα....με τα απλωμένα χέρια του αλβανικού βαθύ κράτους !!

Τώρα, δεν ξέρουμε τι κάνει η Αθήνα... !! Μπορούμε όμως να γνωρίζουμε ότι το πραξικόπημα Ντούλε ακολουθεί κάποιες "ενωτικές" προσπάθειες, που αντικειμενικά δεν μπορούσαν να αποδώσουν, εφόσον οι πρωταγωνιστές, που έπρεπε να ενωθούν !! διακατέχονταν από τέτοιες προσωπικές φιλοδοξίες, που δεν επέτρεπαν να δουν το κοινό εθνικό συμφέρον....

Μπορούμε ωστόσο να πούμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Αθήνα δεν επιτρέπεται να σιγήσει.....!!! αν πραγματικά νοιάζεται για τον εδώ Ελληνισμό όπως δηλώνει, εκτός και αν συνεχίζει να ταυτίζει τα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού με τον πραξικοπηματία Ντούλε...!!!

Τώρα είναι η στιγμή, τώρα που οι εξελίξεις γύρω μας, περισσότερο από τα προβλήματά μας και τη διεκδίκηση των εθνικών δικαίων, επιβάλλουν με δύναμη την ανάγκη ύπαρξης μιας πολιτικής ηγεσίας με εθνική και μόνο σφραγίδα!!!!!

Τα χθεσινά αποτελούν μια πρωτοκλασάτη περίπτωση της οδού Μάκβεθ. Το έγκλημα για να καλυφθεί απαιτεί έγκλημα και τα αιματοβαμμένα χέρια του εγκληματία οδηγούν στο τραγικό του τέλος .
Και για το Ντούλε δεν υπήρχε άλλη λογική και άλλη διέξοδο.

Στο Ντούλε ο Ελληνισμός της Αλβανίας έχει σφραγίσει το τέλος του από την αρχή της πολιτικής του καριέρας, αλλά αυτός στηριζόμενος από κύκλους τύπου Σόρος, που δρουν σε Ελλάδα και Αλβανία, ή και αλλού, περιφέρεται ως φάντασμα, σαν ένας σύγχρονος Μάκβεθ, με αιματοβαμμένα χέρια από τις μαχαιριές μπηγμένες στο εξασθενισμένο κορμί του Ελληνισμού, με την προσδοκία να τον εξοντώσει ολοκληρωτικά. .... Χωρίς καμιά δυνατότητα να κάνει πίσω.- δεν το επιτρέπουν τα αφεντικά του και τα εγκλήματα που διέπραξε σ΄αυτόν τον τόπο... Νιώθοντας, ταυτόχρονα, σίγουρος ότι πλέον δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.... !)

Χθες ανήμερα των Βαΐων, διεύθυνε μέσω τηλεφώνου, το τελευταίο πραξικόπημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλοντας να μας διαμηνύσει ότι ο Λάζαρος δεν αναστήθηκε και ότι η Ανάσταση θα βρει το Χριστό μας σταυρωμένο!!!!


Παναγιώτης Μπάρκας
01 Απριλίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: