Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Αλβανία: Ο Βαγγέλης Ντούλες δεν εγκαταλείπει τη συμμαχία με το Δημοκρατικό Κόμμα


Η δήλωση του επικεφαλής του Κόμματος της Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Δικαιοσύνης – PDIU, ότι θα ενταχθεί στην αντιπολίτευση, φαίνεται να μην έτυχε καλής υποδοχής από τους πολιτικούς συμμάχους του Δημοκρατικού Κόμματος.



Ο επικεφαλής του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, συναντήθηκε σήμερα με τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα για να διευκρινίσει την πολιτική κατάσταση.


Ο Ντούλες μετά από τη συζήτηση που είχε με τον Μπάσα, απέσυρε την ιδέα να αφήσει το μέτωπο της αντιπολίτευσης.


«Στην ατζέντα μας είναι κατανοητό ότι τα θέματα συζήτησης ήταν πολυάριθμα. Μιλήσαμε για την τρέχουσα πολιτική ατζέντα, όχι σε υποθέσεις, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στη συζήτησή μας. Το ΚΕΑΔ (PBDNJ) θα συνεχίσει τη συνεργασία με το Δημοκρατικό Κόμμα. Διευκρινίσαμε τις αρχές για τη συνεργασία», δήλωσε ο Ντούλες μετά από τη συνάντησή του με τον Μπάσα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επικριτική στάση κρατούν μέχρι στιγμής ο επικεφαλής του ‘PDK’ , Νάρντ Ντόκα και ο επικεφαλής του LZHK, Ντασαμίρ Σέσι.


Νωρίτερα, ο Μπάσα κάλεσε δημοσίως τον Σφετίμ Ιντρίζι, επικεφαλής του PDIU,  να συμμετέχει  στην πολιτική του Δημοκρατικού Κόμματος για την ανατροπή του Έντι Ράμα από την εξουσία σε μια εποχή που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, γράφει αλβανικό δημοσίευμα του Αργυροκάστρου.


--

               


Δεν υπάρχουν σχόλια: