Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το έγγραφο της Αλβανικής εισαγγελίας που ζητεί εξηγήσεις από τον Δήμο Δρόπολης για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας Κατσίφα



Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο


Αυτή είναι η εκβιαστική επιστολή του Προϊσταμένου Εισαγγελέας Αργυροκάστρου Arben Pashaj που ζητεί εξηγήσεις από τον Δήμο Δρόπολης για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας Κατσιφα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έχει αλλάξει και το επίθετο του, πριν λίγα χρόνια από Pashaj σε Pasho και είναι πασίγνωστο το γεγονός ότι εδώ και χρόνια είναι συνδεμένος με το καθεστώς Rama.
Από οι φαίνεται οι αλβανικές αρχές έχουν επιστρατεύσει όλες τις μορφές τρομοκρατίας εναντίον της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Είναι προφανές πως οι αλβανικές αρχές βλέπουν παντού φαντάσματα, τα οποία, επιπλέον, τους φοβίζουν πολύ, έτσι τους είναι δύσκολο να αντιληφθούν πως οι Δροπολίτες, ως γνήσιοι Έλληνες, στις δύσκολες, ανθρώπινες, στιγμές, είναι όλοι μαζί.

Αλβανική Δημοκρατία
Γενική Εισαγγελία
Εισαγγελία της Δικαστικής Περιφέρειας (νομού) Αργυροκάστρου
Αργυρόκαστρο, στις 15.11,2018
Αρ. 1159 Πρωτόκολλο (S.C)
Θέμα: Απαίτηση εξηγήσεων - δεδομένων
Προς Δήμο Δερόπολης,
Η Εισαγγελία της Δικαστικής Περιφέρειας-Νομού Αργυροκάστρου, έχει καταχωρήσει την ποινική διαδικασία-εξέταση αριθ. 670, του Έτους 2018, για τα ποινικά αδίκημα ‘’Υποκίνηση του Μίσους ήτων συγκρούσεων’’, ‘’Διακίνηση αντισυνταγματικών κειμένων’’, τα οποία έχουν τελεστεί σε συνεργασία- (σ.σ. οργανωμένα), βάση των νόμων 265, 225 και 25 του Ποινικού Κώδικα.
Διότι στις 8 Νοεμβρίου 2018, στο χωριό Βουλιαράτες του Δήμου Δερόπολης κατά τη διάρκεια της τελετής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσιφά, έχουν χρησιμοποιηθεί αντισυνταγματικά κείμενα και σύμβολα και έχουν γίνει εκκλήσεις για να υποκίνηση μίσος ή συγκρούσεων ανάμεσα στα έθνη.
Για τους σκοπούς της εξέτασης αυτής της (σ.σ. ποινικής) διαδικασίας, ζητάμε από Εσάς να μας παρέχετε:
ØΓνωρίζετε τους διοργανωτές αυτής της τελετής κηδείας;
ØΈχει ζητηθεί οικονομική βοήθεια ή τεχνική στο Δημαρχείο Σας, από τους διοργανωτές της τελετής της κηδείας;
Ø-Έχει παρθεί απόφαση από το Δημαρχείο σας για να καλύψετε τα έξοδα κηδείας και εάν‘’Ναι’’, να μας παραδώσετε αντίγραφο της πρακτικής (σ.σ. προηγούμενο), στην οποία βασιστήκατε σε αυτή την απόφαση;
Ευχαριστώντας σας για την κατανόησή σας, περιμένουμε σε αναμονή μιας όσο δυνατόν επείγουσας απάντηση ςεκ μέρους Σάς!
Ο Διευθύνων της Εισαγγελίας
ARBENPASHO (PASHAJ)

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: