Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση για τα Χριστούγεννα, των κατηχητικών σχολείων της Ι Μ Κορυτσάς! - Festa e Krishtlindjes nga shkollat e katekizmit të Mitropolisë së Shenjtë Korçë!


Për të lexuar lajmin në shqip klikoni këtu

Στην ιστοσελίδα του Ελληνοαλβανικού Σχολείου Όμηρος αλλά και στην Ιστοσελίδα της Ι Μ Κορυτσάς μάθαμε για την γιορτή που διοργάνωσαν οι ομάδες των παιδιών του κατηχητικού σχολείου της Μητροπόλεως Κορυτσάς. 
"Τα Εκπαιδευτήρια «Όμηρος» στα πλαίσια της ποικιλόμορφης μόρφωσης που παρέχουν, βοηθάνε και στο κατηχητικό έργο της Μητροπόλεως Κορυτσάς
διευκολύνοντας τα παιδιά που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ορθόδοξης κατήχησης έξω από το σχολείο.  Από την δημιουργία του το σχολείο έχει άψογη συνεργασία με την Ι Μ Κορυτσάς και τον Μητροπολίτη κ.κ Ιωάννη, αν και δεν ανήκει στα σχολεία υπό την μέριμνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, διότι θεωρεί πως μέσα από την ορθόδοξη πνευματικότητα οι μαθητές κερδίζουν ένα πνευματικό, ηθικό και πολιτιστικό υπόβαθρο που τους δίνει επιπλέον εφόδια για την ζωή τους.
Οι μαθητές μας που συμμετέχουν οικειοθελώς στις κατηχήσεις παρουσίασαν μια γιορτή με την ευκαιρία των Χριστουγέννων στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως στο κέντρο της πόλης. Την γιορτή την παρακολούθησαν πιστοί και γονείς όπως και ο Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. κ Ιωάννης.  Μέσα από αυτήν ακούστηκαν πνευματικά μηνύματα για τις άγιες ημέρες που περνάμε.
Συγχαρητήρια στις δασκάλες τους αλλά και στα παιδιά για τις υπέροχες πνευματικές στιγμές που χάρισαν σε όλους, τιμώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον εαυτό τους, το σχολείο και την Ι.Μ Κορυτσάς"

Εκφράζουμε την χαρά μας για το πνευματικό ορθόδοξο έργο που τελείτε στην ιστορική αυτή πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: