Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης εύχεται και στηρίζει τον Εριόν Βελίαϊ Δήμαρχο των Τιράνων στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στην Αλβανία!


 

Ο Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, μέσα από το παραπάνω βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, εύχεται στον Εριόν Βελίαϊ Δήμαρχο των Τιράνων και ξανά υποψήφιο με το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές και να επανεκλεγεί. 

Μάλιστα στον λόγο του επαινεί το έργο του και αναφέρετε στην μεταμόρφωση της πρωτεύουσας όπου είναι Δήμαρχος ο κ Βελίαϊ. 

Αρκετά περίεργο!!!

-          Αν ευχόταν άλλος, οποιοσδήποτε  Έλληνας Δήμαρχος κάποιον υποψήφιο της ομογένειας, θα γινόταν ο χαμός και θα έγραφαν για εξωτερικές παρεμβάσεις ενώ ο κ Μπακογιάννης παίρνει επαίνους από τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες.

-          Δεν έχει χρόνο ο κ Μπακογιάννης και οι άλλοι δήμαρχοι να στηρίξουν κανέναν Έλληνα της ομογένειας έχουν όμως χρόνο να στηρίξουν τον κ Βελίαϊ!!!!!

-          Μήπως είναι έκφραση της επέκτασης «συνεργασίας» στο μοίρασμα των ψήφων των ομογενών Ελλήνων που ζουν εδώ και ομογενών και Αλβανών με ελληνική υπηκοότητα που ζουν στην Ελλάδα; Άλλωστε και ο κ. Μητσοτάκης με τον κ Ράμα το ίδιο έκαναν προ τριών μηνών!!!!

UΘα φανεί!

Ανεξήγητα φαινόμενα κάνουν την εμφάνιση τους.

Αντί οι πολιτικοί εξ Ελλάδος να βοηθήσουν την ομογένεια, λαμβάνουν μέρος σε πολιτικούς αγώνες, ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με αυτήν και υπέρ κομμάτων που τι δεν έχουν κάνει εις βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα έχετε καταντήσει φαρσοκωμωδία, το δυστύχημα είναι πως κάποιοι από μας συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί τους και να τους παίρνουν στα σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: