Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το “κοκοράκι” του αλβανικού εθνικισμού και τα “αντίποινα” που προαναγγέλουν τα ΤίραναΜέχρι τη Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη για όσα έγιναν στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου με τους επτά νεοσύλλεκτους και τον “αλβανικό αετό”. Τη ΕΔΕ διενεργεί Ταξίαρχος της ΑΣΔΥΣ . Το πόρισμα θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου για ποινική αξιολόγηση. Τι θα προκύψει απ΄ αυτή είναι ένα ερώτημα καθώς στρατιωτικές δικαστικές πηγές έλεγαν στο Militaire.gr ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην απαγγελία των κατηγοριών, ώστε να μην δοθεί καμία “νομικίστικη” διέξοδο στους πρωταγωνιστές της υπόθεσης. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν τέτοιες διέξοδοι.
Το θέμα που προέκυψε στο Μεσολόγγι, αφύπνισε για τα όσα γίνονται στα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού, χρόνια τώρα! Ας μην κρυβόμαστε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς όλοι μας αδιαφορήσαμε! Δεν δώσαμε τη σημασία που έπρεπε, ούτε λάβαμε τα μέτρα που έπρεπε να είχαμε λάβει. Τώρα ανακαλύπτουμε για ακόμη μια φορά …την Αμερική.
Το ζητούμενο έστω και τώρα είναι να σοβαρευθούμε και να προστατεύσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις απ΄ όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα.
Η συζήτηση που έχει ανοίξει είναι προφανής: αυτά τα παιδιά με ρίζες από την Αλβανία ή και από αλλού πρέπει να υπηρετούν τελικά στον Ελληνικό Στρατό; Αν αυτά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα δεν θέλουν να θεωρούνται Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να ΄χουν την υποχρέωση να παρουσιάζονται στο στράτευμα. Μ΄ ότι αυτό βεβαίως σημαίνει και για τα δικαιώματα που απολαμβάνουν ως Έλληνες πολίτες. Κανείς σ΄ αυτή τη ζωή δεν μπορεί να τα ΄χει όλα.
Το θέμα χρειάζεται αποφασιστικότητα από την ελληνική πλευρά, γιατί ήδη οι γραφικοί αλλά και επικίνδυνοι των Τιράνων έχουν βγει μπροστά και δηλώνουν επί της ουσίας ότι ετοιμάζουν αντίποινα με στόχο την ελληνική μειονότητα! Ο ANTENNA μετέδωσε στο δελτίο του, δηλώσεις κάποιου  Π. Λουτάϊ, Αλβανού βουλευτή ο οποίος μίλησε …για ρατσισμό της Ελλάδας και επιχείρησε να εξισώσει την πρόκληση των νεαρών στο Μεσολόγγι με τις ελληνικές σημαίες που σηκώνουν οι Έλληνες που ζουν στην Αλβανία. Δεν υπάρχει καμία σχέση και κάποιος από την Αθήνα θα πρέπει να απαντά με πολύ σκληρή γλώσσα στις ανοησίες των Τιράνων.
Η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Αλβανία που από χώρα του Χότζα έγινε χώρα-συνεργάτης της Τουρκίας στα Βαλκάνια και “παραπαίδι” ΗΠΑ και Βρετανίας στα Βαλκάνια. Εξελίχθηκε σ  ένα κράτος ταραξίας που προσπαθεί να μας πείσει ότι …η ιστορία της της χρωστά κάτι μεγάλο. Η ιστορία της όπως και απ΄ όποιον κι αν διαβαστεί είναι γνωστή και δεν είναι καθόλου ευχάριστη.
Η Ελλάδα έχει βοηθήσει πέρα από κάθε όριο την Αλβανία, χωρίς να ΄χει κάποιο λόγο . Η Αλβανία σε κάθε ευκαιρία μόνο ζημιά προσπαθούσε να μας κάνει. Η Ελλάδα ανέχθηκε και ανέχεται πέρα από κάθε λογική την Αλβανία που παριστάνει το “κοκοράκι”. Ας αντιμετωπίσουμε λοιπόν αυτό το “κοκοράκι” με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Ξεκινώντας από το Μεσολόγγι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο