Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΡΟΥΓΙΑ: ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΥΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ – «Φύγε, γκιαούρη!» έγραψαν στους τοίχους του σπιτιού του

ΚΡΟΥΓΙΑ: ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΥΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

« Φύγε,  γκιαούρη!» έγραψαν στους τοίχους του σπιτιού του

Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν στην πύλη του σπιτιού του Ντούε Κάτσι  στο χωριό Μαλκούτς της Κρούγια  πριν πυροβολήσουν αρκετές φορές προς το σπίτι του 55χρονου. Άγνωστοι επιτέθηκαν στην οικογένεια Κάτσι αργά το βράδυ της Τετάρτης.  Ευτυχώς, οι σφαίρες δεν στόχευσαν κανένα από τα μέλη της οικογένειας προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές στο σπίτι και στο αυτοκίνητο τύπου AUDI του ιδιοκτήτη του σπιτιού, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω στην αυλή. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη όταν ο ιδιοκτήτης, που  ήρθε στο χωριό Μαλτσούκ πριν από έξι μήνες από το χωριό «Mazha e Vogel», είδε γραμμένο ένα απειλητικό μήνυμα το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με την θρησκευτική αρμονία στη χώρα. «Φύγε, γκιαούρη! Φύγε, γκιαούρη!» Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι δράστες χρησιμοποίησαν κυνηγετικές καραμπίνες, ενώ πυροβόλησαν δέκα φορές προς την κατέθυνση του σπιτιού. Ευτυχώς τα σκάγια, αν και έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων της κατοικίας του 55χρονου ηλεκτρολόγου, δεν πέτυχαν τα τρία παιδιά και τη σύζυγός του, που εκείνη τη στιγμή ήταν καθισμένοι στον καναπέ κοντά στο παράθυρο της κουζίνας.  Πάνω από 10 πυροβολισμοί προς το διαμέρισμα, μερικά από τα σκάγια διαπέρασαν τον τοίχο και διείσδυσαν μέχρι την κουζίνα, αλλά ευτυχώς χωρίς να βλάψουν κανένα από τα μέλη της οικογένειας Κάτσι που βρίσκονταν σε αυτό το δωμάτιο. Το ασυνήθιστο συμβάν έχει συγκλονίσει όχι μόνο τα μέλη της οικογένειας, που επέζησαν σαν  από θαύμα από τους πυροβολισμούς, αλλά και τους κατοίκους του χωριού Μαλτσούκ. Τρομοκρατημένος από την πρωτοφανή επίθεση, ο  Ντούε Κάτσι, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Όταν η αστυνομία κατέφθασε στην οικία του, είδε την επιγραφή στην εξωτερική πλευρά της εξώπορτα: «Φύγε, γκιαούρη!». Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.
http://tachydromos.org/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …