Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραδοσιακοί χοροί της Κορυτσάς και της Κομοτηνής στο πεζόδρομο Κορυτσάς - Asambli i Korçës dhe Komotinisë prezantuan valle popullore në pedonalen e qytetit!


Το παραδοσιακό σύνολο της Κορυτσάς και αυτό της Κομοτηνής έδωσαν μια παράσταση με παραδοσιακούς χορούς, παρουσιάζοντας τις παραδόσεις των πόλεων που εκπροσωπούν. Η δραστηριότητα οργανώθηκε στα πλαίσια του Ανοιξιάτικου Πανηγυριού που προσέλκυσε το ενδιαφέρων των πολιτών που λατρεύουν την παραδοσιακή μουσική  και που στην ουσία περνούσαν τυχαία από το κεντρικό πεζόδρομο της Κορυτσάς. Δείτε τις στολές των κορυτσαίων για να καταλάβετε και την καταγωγή τους, που είναι μόνο ελληνική. 

Ansambli i Korces dhe Ansambli i Komotinise nga Greqia kane performuar vallet popullore duke shpalosur traditat e qytetit qe ata perfaqesojne. Aktiviteti u organizua ne kuader te Panairit te Pranveres dhe terhoqi vemendjen e dashamiresve te muzikes dhe valleve popullore por edhe kalimtareve te rastit ne zonen kembesore.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο