Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλβανία: «Η κυβέρνηση φάντασμα της Τσαμουριάς …εξυπηρετεί την Ελλάδα»


 «Ο ηγέτης της Δημοκρατίας Φάντασμα της ‘Τσαμουριάς’ καταδικάστηκε για κλοπή και ναρκωτικά», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


«Επί αρκετό χρονικό διάστημα προβληματιζόμαστε και σκεφτόμαστε ποιος είναι αυτός από την Αλβανία που έχει συστήσει τη ‘Δημοκρατία της Τσαμουριάς’ στην Ολλανδία, εκμεταλλευόμενος οικονομικά διάφορους Αλβανούς», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
Αλλά, συνεχίζει το δημοσίευμα, ο ηγέτης αυτής της Δημοκρατίας καλύπτει και εξυπηρετεί την Ελλάδα παρά τα εθνικά θέματα (της Αλβανίας).
Ο Φεστίμ Λάτο (Festim Lato)που αποκαλείται ως πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Αυλώνας για κλοπή. Εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Ολλανδία και δεν μπορεί να γυρίσει στην Αλβανία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Infopress» (Gazeta Infopress).Επίσης, Ρεσούλ Πίρο (Resul Piro) που αποκαλείται  υπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς, καταδικάστηκε στην Ελλάδα για ναρκωτικά το 2000 και αφέθηκε ελεύθερος πρόωρα. Ο Ρεσούλ Πίρο το 2016 άνοιξε μια διαδικασία στην Αυλώνα για την απόκτηση 500 χιλιάδες μέτρα γης στην ‘Ksamil’.Η Μαργαρίτα Κόλα (Margarita Kola) που έχει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στην αναφερόμενη Δημοκρατία φάντασμα, ανήκει στην Ορθόδοξη Πίστη και δεν έχει καμία σχέση με την Τσαμουριά.Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού φάντασμα Φεστίμ Λάτο, είναι ο Βλάχος  Ντριτάν Λουκά (Dritan Lluka), που τα έγγραφά του δείχνουνότι ανήκει στην ελληνική μειονότητα.Έτσι το ζήτημα των Τσάμηδων έχει απομείνει να το λύσουν ναρκομανείς και Βλάχοι της Ελλάδας.Λυπούμαστε, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα, για αυτούς που έχουν πέσει θύματα αυτών των ανθρώπων παίρνοντας τα χρήματά τους, ενώ οι πλούσιοι βιομήχανοι δεν κάνουν τίποτε σοβαρό για το θέμα των Αλβανών Τσάμηδων.(gazetainfopress.com)Το δημοσίευμα παρουσιάζει το έγγραφο αυτό

--
               


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …