Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεδρίασε "Ενωμένη" η ΟΜΟΝΟΙΑ Κορυτσάς με θέμα τις εκλογές.

Χτες το απόγευμα, τα διοικητικά μέλη της «ΟΜΌΝΟΙΑ» συνεδρίασαν με θέμα τις προσκείμενες εκλογές πάντα με στόχο την καλύτερη και δημοκρατικότερη διεξαγωγή τους.
Η συζήτηση γινόταν σε αδερφικό και δημοκρατικό κλήμα. Την συνεδρίαση συντόνισε ο κ Αρμπέν Ηλία διότι ο νυν πρόεδρος κ. Γρηγόρης Καραμέλος δεν ήταν παρών για λόγους υγείας. Συμμετείχε επίσης και ο κ Ναούμ Ντίσιο  δηλώνοντας με την συμμετοχή του, και τον λόγο του, την εμφανέστατη και αδιαμφισβήτητη ενότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κορυτσά. Όλοι συμφώνησαν πως ενωμένοι θα προχωρήσουμε προς τις εκλογές και φυσικά έχοντας ως έναν από τους στόχους την μαζικότερη και ενεργότερη συμμετοχή όλων των μελών της ΕΕΜ και ειδικά των νέων.
Αφού καθορίστηκαν τα διαδικαστικά και τα τυπικά αναμένουμε την επόμενη συνάντηση για τις περαιτέρω εξελίξεις. Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο