Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδρίασε "Ενωμένη" η ΟΜΟΝΟΙΑ Κορυτσάς με θέμα τις εκλογές.

Χτες το απόγευμα, τα διοικητικά μέλη της «ΟΜΌΝΟΙΑ» συνεδρίασαν με θέμα τις προσκείμενες εκλογές πάντα με στόχο την καλύτερη και δημοκρατικότερη διεξαγωγή τους.
Η συζήτηση γινόταν σε αδερφικό και δημοκρατικό κλήμα. Την συνεδρίαση συντόνισε ο κ Αρμπέν Ηλία διότι ο νυν πρόεδρος κ. Γρηγόρης Καραμέλος δεν ήταν παρών για λόγους υγείας. Συμμετείχε επίσης και ο κ Ναούμ Ντίσιο  δηλώνοντας με την συμμετοχή του, και τον λόγο του, την εμφανέστατη και αδιαμφισβήτητη ενότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κορυτσά. Όλοι συμφώνησαν πως ενωμένοι θα προχωρήσουμε προς τις εκλογές και φυσικά έχοντας ως έναν από τους στόχους την μαζικότερη και ενεργότερη συμμετοχή όλων των μελών της ΕΕΜ και ειδικά των νέων.
Αφού καθορίστηκαν τα διαδικαστικά και τα τυπικά αναμένουμε την επόμενη συνάντηση για τις περαιτέρω εξελίξεις. Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 σχόλια: