Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Κλείνει ορθόδοξη ιστοσελίδα στην Κορυτσά! - Mbyllet faqe orthodhokse e Korçës me material të shumtë!

 Të dashur miq, vëllezër dhe motra më Krishtin.
Ju informojmë me keqardhje të thellë se faqja jonë pas një rrugëtimi pesë vjeçar, beteje pesëvjeçare ndalon publikimet e saj dhe brenda 24 orëve që pasojnë nuk do të ekzistojë më.
Gjatë këtyre pesë vjetëve oferte të shtyrë nga dashuria u përpoqëm të sjellim diçka që askush nuk ka mundur dhe do të mundet të sjellë. Mbi 2000 përkthime të cilat kishin përbërje shpirtërore e shumë informacione të tjera. Asnjë nuk ka mundur të kryejë kaq shumë punë duke pasur parasysh se shumë orë pune duhen. As vetë faqet zyrtare nuk do të arrijnë kurrë këtë volum pune, sepse thjesht ne shtyhemi nga zelli dhe dashuria për besimin orthodhoks, Kishën Orthodhokse me ndërgjegjie të plotë e fituar kjo dhe nga tradita familjare që shumë në Kishën Orthodhokse e kanë humbur, apo nuk e kanë pasur kurrë e nuk do ta kenë kurrë sa do që të hiqen si orthodhoksë
Përjetimi i besimit ishte synimi ynë dhe këtë mgjth gabimet tona besojmë se ja prezantuam publikut duke pasur parasysh që kemi të paktën 400000 klikime dhe me mijëra link që i drejtohen faqes. Vizitat minimale ditore janë rreth 1000 ndërsa faqe të tjera akoma dhe zyrtare nuk i di njeri nëse ekzistojnë.
Për shkak të lodhjes shpirtërore dhe presioneve të vazhdueshme, nga qendra dhe persona të caktuar, që nuk kanë jetuar as kanë për të përjetuar orthodhoksinë,  me justifikm gjithmonë të mirën e Kishës “ose më mirë të mirën e tyre” për të mos i dhënë mundësi më njeriu të shpifë apo të akuzojë redaktorin, krijuesin e kësaj faqeje vetëm e vetëm sepse dikush mendon ndryshe ne do të ndalojmë punën tonë, përsëri nga dashuria për Kishën.  
“Gjuetia e shtrigave”  mbetet një fenomen që njerëz të skllavëruar shpirtërisht  e përdorin gjithmonë.  Kjo sigurisht nuk i ka hije orthodhoksisë dhe nuk është orthodhoksi, është shprehje oportunizmi për të maskuar hipokizinë e skajshme që karkterizon shumë njerëz brenda apo jashtë Kishës.
Për të mos u djegur në turën e druve me pretekstin se i bëjmë dëm “Kishës” kur qëllimi ynë ka qënë krejt e kundërta, duke mos besuar në shenjtërinë tonë, duke ditur mëkatësinë tonë,  po i lemë të lirë të paaftët, mburracakët dhe të hipokritët që nuk durojnë dot të vërtetën duke pushuar punën tonë.
Zoti do të na gjykojë të gjithëve dhe fundi do të tregojë se kush kishte të drejtë.
Zoti ju bekotë të gjithëve.
Gëzuar Krishtlindjen.
Αγαπητοί φίλοι, εν Χριστώ Αδέρφια,

Σας ενημερώνουμε πως μετά από κάποιες ώρες η ιστοσελίδα μας δεν θα υπάρχει πια.
Μετά από 5 χρόνια προσφοράς, 5 χρόνια μάχης σταματάμε τις δημοσιεύσεις μας. Στις επόμενες 24 ώρες θα σταματήσει και να λειτουργεί η ιστοσελίδα.
Κατά τα πέντε αυτά χρόνια προσφοράς μας, ωθούμενοι από την αγάπη, προσπαθήσαμε να προσφέρουμε κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να προσφέρει ούτε θα μπορέσει ποτέ. Πάνω από 2000 μεταφράσεις, πνευματικές και πολλές πληροφορίες.
Κανένας δεν μπόρεσε να κάνει τόσο πολύ δουλειά, έχοντας υπόψη πόσες πολλές ώρες εργασίες χρειάζονται. Ούτε οι επίσημες ιστοσελίδες δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τέτοιο όγκο δουλειάς γιατί απλά εμείς ωθούμαστε από την φλόγα της αγάπης για την ορθόδοξη πίστη, την Ορθόδοξη Εκκλησία με πλήρη συνείδηση, πράγμα που είναι προϊόν και της οικογενειακής ορθόδοξης παράδοσης που πολλοί στην Ορθόδοξη Εκκλησία την έχασαν, δεν την είχαν ποτέ και δεν θα την έχουν ποτέ, ακόμη και αν προσποιούνται ως ορθόδοξοι (στην Αλβανία φυσικά).
Η βίωση της πίστης ήταν ο σκοπός μας και αυτό, αν και κάναμε  λάθη, νομίζουμε πως το παρουσιάσαμε στο κοινό μας, έχοντας υπόψη τις 400.000 επισκέψεις και χιλιάδες λινκ που κατευθύνονται στην ιστοσελίδα μας. Η ελάχιστες ημερήσιες επισκέψεις είναι 1000 ενώ ακόμα και τις επίσημες ιστοσελίδες δεν τις ξέρει κανείς πως υπάρχουν.
Εξαιτίας της πνευματικής κούρασης και των συνεχόμενων πιέσεων , από κέντρα μέσα και έξω από την εκκλησία και συγκεκριμένα πρόσωπα, άτομα που δεν έχουν βιώσει ούτε θα βιώσουν ποτέ την ορθοδοξία, με την πρόφαση πάντα το καλό της Ορθοδοξίας « η μάλλον το δικό τους καλό» για να μην δώσουμε πια το δικαίωμα σε κανένα να συκοφαντεί ή να κατηγορεί τον αρχισυντάκτη και τον δημιουργό της ιστοσελίδας, μόνο και μόνο επειδή σκέφτεται διαφορετικά από τι θέλουν αυτοί, θα σταματήσουμε την εργασία μας, πάλη από αγάπη για την ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Το «κυνήγι των μαγισσών» παραμένει ένα φαινόμενο που άνθρωποι σκλαβωμένοι πνευματικά θα το χρησιμοποιούν πάντοτε. Αυτό φυσικά δεν ταιριάζει ούτε είναι ορθόδοξο, απλώς είναι τυχοδιωκτισμός για να κρύψει κανείς την ακραία υποκρισία που  χαρακτηρίζει  πολλούς, μέσα και έξω από την Εκκλησία.
Για να μην καούμε στην πυρά με την πρόφαση πως προκαλούμε ζημιά στην Εκκλησία, όταν ο σκοπός μας είναι εντελώς το αντίθετο , μην πιστεύοντας στην αγιότητα μας, γνωρίζοντας την αμαρτωλότητα μας, αφήνουμε τους ανίκανους ικανούς , τους θρασύδειλους και τους υποκριτές που δεν αντέχουν την αλήθεια στην ησυχία τους, σταματώντας το έργο μας.
Ο Θεός είναι ο Κριτής όλων μας και το τέλος θα δείξει για το ποιος είχε δίκαιο.
Ο Θεός να σας ευλογεί όλους, Καλά Χριστούγεννα.
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 σχόλια: