Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα εποχή στο Γενικό Προξενείο Κορυτσάς. Ανέλαβε ο νέος Γ.Π κ Αλαμάνος Γεώργιος.

proxeneio_korytsa

Μία νέα εποχή ξεκίνησε, στο Ελληνικό Προξενείο Κορυτσάς, σε μια δύσκολη περίοδο γεμάτη από ιστορικές συγκυρίες. 
Από εχτές το μεσημέρι ανέλαβε το καθήκον του ο νέος Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς κ Αλαμάνος Γεώργιος, όπως επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπ. Εξ όπου σήμερα έγινε η αλλαγή του ονόματος του Προξένου. 
Εμείς από την μεριά μας πρώτα τον καλωσορίσουμε, τον υποδεχόμαστε με χαρά στην Μαρτυρική και Ελληνικότατη Κορυτσά. Τα μάτια μας είναι σ΄αυτόν, Περιμένουμε πολλά. Ελπίζουμε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατόν και θα βαδίσει στα χνάρια του προηγούμενου Προξένου κ Ιωάννη Πεδιώτη. 
Το προβλήματα που κατά την γνώμη μας πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα, είναι: 1. Τα οικονομικά προβλήματα του Ελληνοαλβανικού Σχολείου Όμηρος με το προσωπικό απλήρωτο για έξι μήνες πιά, και 2. Την άμεση συγκέντρωση όλων των τοπικών πολιτικών  δυνάμεων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας με στόχο την ανασυγκρότηση και καλύτερη οργάνωση που θα φέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα φανούν κατά τις επόμενες εκλογές. 
Επείγει όμως το πρώτο. Χωρίς το σωστή λειτουργία του Σχολείου μας η Ελληνική Εθνική Μειονότητα της περιοχής κινδυνεύει με αφανισμό. Ζούμε σε δύσκολες εποχές για το λόγο αυτό και τα μέτρα πρέπει να είναι άμεσα και αποτελεσματικά. 
Καλωσορίσατε και Καλή Επιτυχία κ Αλαμάνο.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο