Featured Post

Κυριακή Αγίων Πατέρων Α' Οικουμενικής Συνόδου-Ορθοδοξία και αιρέσεις Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Εισαγωγικό τεστ για το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ του 1869 - Harvard entrance exam of 1869 - Testi që të hyje në Harvard në vitin 1869


Harvard entrance exam of 1869
Pjesën më të madhe të kërkesave të testit për të fituar të drejtën e studimit në Universitetin e Harvardit me 1869 lidheshin me kulturën dhe civilizimin grek. E tregojnë fotot e mëposhtme.
Το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων στο εισαγωγικό τεστ φοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 1869 σχετίζονταν με τον ελληνικό πολιτισμό. Δείτε την επιβεβαίωση στις παρακάτω εικόνες....!!!


Φωτογραφία του Panajot Barka.

Φωτογραφία του Panajot Barka.

Φωτογραφία του Panajot Barka.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

E Vërteta për Gjergj Kastriotin në dy video!

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Ελληνισμός και Κορυτσά - Helenizmi dhe Korça.

Μαρτυρίες ενός Έλληνα στρατιώτη για την Κορυτσά του 40. ( Βίντεο) - Dëshmi të një ushtari helen për Korçën në vitin 1940. (Video )

Απόσπασμα από την διαθήκη του Αβδούλ Μπέη Σελίμη του Δελβίνου! - Pjesë nga Testamenti i Abdul Bej Selimi e Delvinës