Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Shoqata "Opinga" nderon me çmimin "Velo trimi, Klasa e Parë", Marin Memën

Pas skandalit të zbuluar në universitetin e Gjirokastrës, me logon e të cilit ishin realizuar dy dokumentarë që mbanin era maskarallëk, shoqata “Opinga” i ka akorduar Marin Memës çmimin “Velo trimi, Klasa e Parë".
Motivacioni:  
I jepet Maro Memës ky çmim për zbulimin me dekumente të marifeteve të grekut në shkollën e lartë në Gjinokastër. Me këtë rast shoqata shtron një drekë në Ujë të Ftohtë në Tepelenë.
Ceremonia u shoqërua me një këngë të shkurtër:
O Gërqi të kam bërë benë
Vjen Maro Mema me Top Qenë
Si qëmoti në Janinë
Maro Mema si Velo trimë
***
O Gërqi rri kalla
Se Maro Mema s’bën shaka

PS: Nga të pranishmit u mor vesh se Marini qau gjatë ceremonisë nga emocionet.

Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: