Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Συμμορία το PDIU

Σχετική εικόνα

Προχωρά παρά τα προσκόμματα η διαδικασία που προβλέπει σχετικός νόμος για αποκάθαρση της Βουλής, αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων υψηλών βαθμίδων του δημοσίου από άτομα εμπλεκόμενα σε ποινικές υποθέσεις. Προφανώς ακούγεται παράλογο αλλά δεν είναι για την Αλβανία. Κοινοβουλευτικοί άνδρες που μετέχουν σε όλες τις παρατάξεις να έχουν ένεσα εμπλακεί στο παρελθόν σε διακίνηση ναρκωτικών, εκμετάλλευση γυναικών και άλλες ανάλογες δράσεις. Και μάλιστα πολλοί εξ αυτών σε Ευρωπαϊκές χώρες… Σχηματίζουν άτυπη οριζόντια ζώνη στη Βουλή το καρτέλ των εγκληματιών.
Ήδη δoύ βουλευτές έχουν χάσει την ιδιότητα και μάλιστα τελεσίδικα και χωρίς δικαιώματα να πολιτευτούν στο μέλλον. Ένας εξ αυτών απ το Τσάμικο  PDIU και ένας απ το LSI το Κίνημα του Μέτα. Και οι δύο όμως βουλευτές της Περιφέρειας Αυλώνας και αυτό έχει τη σημασία του στην οποία θα αναφερθούμε πιο κάτω.
Αυτές τις ώρες τα ΜΜΕ κάνουν γνωστό ότι ακόμη 9 βουλευτές βρίσκονται υπό την σχετική έρευνα της Γενικής Εισαγγελίας και της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής. Στους 9 ακόμη 2 βουλευτές του PDIU  προσδίδοντας του περισσότερο διάσταση συμμορίας παρά πολιτικού σχήματος και τούτο όχι ως παραρρέουσα εντύπωση αλλά με τη βούλα των αρμοδίων διωκτικών αρχών.
Στους πέντε βουλευτές οι τρεις εμπλεκόμενοι σε εγκληματικές δραστηριότητες… Μπορεί να τους αντικαθιστά απ τη λίστα και να μην χάνει τα νούμερα ο Ιντρίζι αλλά το ποιόν τους αποδεικνύεται ανοιχτά και απροκάλυπτα.
Τα νέα αυτά δεδομένα για τη σύνθεση του πολιτικού κόμματος που έχει ανθελληνικό πρόγραμμα και δράση εντείνει τον προβληματισμό για τις συνθήκες ασφαλείας της εδώ Ελληνικής κοινότητας και των φορέων αντιπροσώπευση της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: