Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Η Κορυτσά στολίστηκε για τα Χριστούγεννα!!! - Korça u zbukurua për të pritur festat!!!

Η Κορυτσά τώρα πια είναι η πόλη των εορτών. Καθ' όλο το χρόνο σε κάθε εποχή και για οποιονδήποτε  λόγο αξίζει να την επισκεφτεί κανείς. Τώρα πια είναι έτοιμη για κάθε είδους τουρισμού αφού εκπληρώνει κάθε επιθυμία και του πιο απαιτητικού τουρίστα. Τα Χριστούγεννα, το Πάσχα μετατρέπεται σε πρωτεύουσα των εορτασμών για την Αλβανία. Τα ξενοδοχεία γεμίζουν και η πόλη ασφυκτιά από την κίνηση. Ελπίζουμε να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία που θα βελτιώσει την ζωή όλων των κατοίκων της. 


Korça tashmë është kthyer në qytetin e festave. Gjatë gjithë vitit, në çdo periudhë dhe për çdo lloj arsyeje ja vlen që dikush të vizitojë qytetin. Tashmë është gati për çdo lloj turizmi pasi plotëson kushtet dhe dëshirat të kujtdo turisti. Për Krishtlindje dhe për Pashkë kthehet në kryeqytetin e festave në Shqipëri. Hotelet mbushen dhe qyteti gumëzhon nga jeta. Shpresojmë që këtë rrugëtim në rritje të saj ta vazhdojë pasi kështu do të përmirësohet jeta e të gjithë banorëve të saj.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!