Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία ευχαριστεί τους αλβανούς πολίτες για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης!- Ambasada e Greqisë në Tiranë falenderon qytetarët për mesazhet e solidaritetit !

Image may contain: sky and outdoor

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα και όλα τα στελέχη της εκφράζουν θερμές ευχαριστίες για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης, που λάβαμε από κάθε γωνιά της Αλβανίας, τόσο από επίσημους φορείς όσο και πολίτες, για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική. Στις δύσκολες αυτές ώρες για την Ελλάδα, καθώς οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και οι εθελοντές συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τα συγκινητικά μηνύματά σας μας δίνουν δύναμη και επιβεβαιώνουν τα αισθήματα αλληλεγγύης και φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς μας.

Ambasada e Greqisë në Tiranë, gjithë anëtarët e përsonelit të saj shprehin falenderimet e tyre të ngrohta për qindra mesazhe solidariteti dhe mbështetjeje, që kemi marrë nga cdo skaj i Shqipërisë, si nga subjektet zyrtare ashtu dhe nga qytetarët, për zjarret katastrofike që goditën Attikën. Në këto momente të veshtira për Greqinë, teksa zjarrëfikësit dhe vullnetarët vazhdojnë betejën më flakët, mesazhet tuaj prekëse na japin forcë dhe vërtetojnë ndjenjat e solidaritetit dhe të miqësisë që bashkojnë dy popujt tanë.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Φωτο: Φιρμάνι του Αλή Πασά, 1810, γραμμένο σε δημοτική γλώσσα.- Fotografia Firman i Ali Pashës 1810, i shkruar në gjuhën popullore greke