Featured Post

Κυριακή Ε΄ Ματθαίου Υπάρχουν δαίμονες; Αρχιμ Επιφάνιοσ Χατζηγιάγκου Φλώρινα 12 7 2020

Εικόνα

Εκφράζουμε την αγάπη μας και την αλληλεγγύη προς τους πληγέντες! - Shprehim dashurinë tonë dhe solidaritetin ndaj të goditurve nga tërmeti!

 
Εκφράζουμε τα βαθιά  συλληπτήρια μας στους συγγενείς των νεκρών του σεισμού. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη στους πληγέντες δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας. Προσευχόμαστε για όλους ώστε ο Θεός να απαλύνει τις πληγές. 
Παρακάτω είναι οι αριθμοί λογαριασμών του Υπουργείου Εσωτερικών της Αλβανίας ώστε ο καθένας να βοηθήσει οικονομικά όσο μπορεί. 

Shprehim ngushëllimet tona tek të afërmit e personave që humbën jetën gjatë tërmetit. Shprehim solidaritetin tonë tek të gjithë të goditurit nga tërmeti duke treguar me verpa dashurinë tonë. Lutemi për të gjithë që Zoti të zbusë plagët e tyre. 
Më poshtë ndodhen nr e llogarisë së Ministrisë së Brendshme që secili të japë kontributin ekonomik që mundet për të dëmtuarit. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έκκληση για διαδήλωση στο Αργυρόκαστρο «Κατά του ελληνικού εθνικισμού»…

Έχασε την μάχη με τον κορονϊοό εκπαιδευτικός των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος Κορυτσάς!

Αποστόλη υγειονομικού υλικού στην Δρόπολη από την Ένωση Συγγενών Πεσόντων