Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Το σκέφτηκες ποτέ; E ke menduar ndonjëherë?

Τι αναφέρετε μέσα στην «Αγία Γραφή» για τις ασθένειες ...

Το σκέφτηκες ποτέ;

Ο Χριστός δεν έχει, παρά τα δικά μας χέρια, για να δουλέψει σήμερα.
Δεν έχει, παρά τα δικά μας πόδια, για να οδηγήσει τους ανθρώπους στο δρόμο Του.
Δεν έχει, παρά τα δικά μας χείλη, για να μιλήσεις στους ανθρώπους για την αγάπη Του.
Δεν έχει παρά τη δική μας βοήθεια για να φέρει τους ανθρώπους κοντά Του.
Ας είμαστε εμείς Αγία Γραφή, που ο κόσμος διαβάζει ακόμη.
Ας είμαστε το τελευταίο μήνυμα του Θεού γραμμένο σε πράξεις και λόγια.
«Πρόσεχε πως ζεις. Ίσως είσαι συ η μοναδική Αγία Γραφή που κάποιος γύρω σου διαβάζει»
 E ke menduar ndonjëherë?

Krishti nuk ka veçse duart tona, që të punojë sot.
Nuk ka, veçse këmbët tona, që të çojë njerëzit në rrugën e Tij.
Nuk ka veçse buzët tona, që të flasë tek njerëzit për dashurinë e Tij.
Nuk ka veçse ndihmën tonë që të sjellë njerëzit pranë Tij.
Le të jemi ne Shkrimi i Shenjtë që bota lexon akoma.
Le të jemi mesazhi i fundit i Zotit i shkruar në vepra dhe fjalë.
“Ki kujdes si jeton. Ndoshta ti je i vetmi Shkrim i Shenjtë që dikush rreth teje lexon”

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!