Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κ Χ Φούκης αντικατέστησε τον κ Β Σωτηρούδα στην θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης στην Αλβανία!

Ο κ Χαράλαμπος Φούκης ως τελετάρχης κατά την κατάθεση στεφάνων, στο μνημείο πεσόντων στην Μπομποστίτσα, πίσω από το Πρόξενο Κορυτσάς κ. Γ. Αλαμάνο για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου το 2015.

 

Αλλαγή σκυτάλης στην θέση του αναπληρωτή συντονιστή εκπαίδευσης στην Αλβανία. Σύμφωνα με απόφαση του Υπ. Παιδ. νέος Αναπληρωτής Συντονιστής  Εκπαίδευσης είναι ο εκπαιδευτικός κ.Χαράλαμπος Φούκης από τα Ιωάννινα.

Ο κ Χ Φούκης αντικατέστησε τον κ Β Σωτηρούδα, ο οποίος κατά την πενταετή του παρουσία στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση, άφησε το ανεξάντιλο στίγμα του μέσα από ένα ποιοτικό και σημαντικό εκπαιδευτικό, συντονιστικό έργο που εμείς κρίνουμε πως είναι θετικότατο, άξιο μνημόνευσης και μίμησης. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί τα πέντε χρόνια δεν χωρούν σ’ ένα άρθρο και σίγουρα θα τα συναντήσουμε στις μελέτες του μέλλοντος για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στην Αλβανία. Λίγες μέρες πριν ο κ Σωτηρούδας δημοσίευσε μια ευχαριστήρια επιστολή την οποία επισυνάπτουμε. Εμείς τον ευχαριστούμε για τον έργο του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Όσο αφορά τον νέο συντονιστή, τον κ Χ Φούκη, είμαστε αισιόδοξοι πως θα συνεχίσει το θετικό έργο του προκατόχου του. Εμείς στην Κορυτσά τον γνωρίσαμε ως εκπαιδευτικό στα Εκπαιδευτήρια «Όμηρος» που διακρίθηκε για την συνέπειά του, την σοβαρότητά του, την αγάπη για τους μαθητές, την παιδαγωγικότητά του και τις γνώσεις του. Όλοι οι συνάδερφοι του χάρηκαν ιδιαίτερα για την επιστροφή του. Η παρουσία του στα διάφορα ελληνόγλωσσα σχολεία στην Αλβανία ως εκπαιδευτικός του έδωσε τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά τους, τα προβλήματά τους, τις ανάγκες τους κλπ.   Αυτό θεωρούμε πως θα τον βοηθήσει ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα σχολεία μας και για τα παιδιά μας, αφού δεν του λείπει η θέληση, η βούληση και η ικανότητα.   

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σιδεροκέφαλος.

 

Ακολουθεί η επιστολή του κ Σωτηρούδα.



Ευχαριστήρια Επιστολή Αποχώ... by Pelasgos Koritsas

Ευχαριστήρια Επιστολή Αποχώ... by Pelasgos Koritsas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενισχύστε οικονομικά την προσπάθεια μας!

Ετικέτες

ενημέρωση (2161) ενημέρωση-informacion (1415) Αλβανία (904) ορθοδοξία (422) ιστορία-historia (372) Εθνική Ελληνική Μειονότητα (366) ελληνοαλβανικές σχέσεις (311) ορθόδοξη πίστη - besimi orthodhoks (277) Εθνική Ελληνική Μειονότητα - Minoriteti Etnik Grek (251) Β Ήπειρος (237) ορθοδοξία-orthodhoksia (231) ορθόδοξη πίστη (222) εθνικισμός (195) διωγμοί (162) τσάμηδες (122) shqip (119) Κορυτσά-Korçë (118) Κορυτσά Β Ήπειρος (103) informacion (100) Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος (97) ορθόδοξη ζωή (96) ορθόδοξη ζωή- jeta orthodhokse (75) διωγμοί - përndjekje (60) ορθόδοξο βίωμα (59) εθνικισμός-nacionalizmi (56) ορθόδοξη εκκλησία της Αλβανίας (55) Ελλάδα-Αλβανία (48) ανθελληνισμός (44) Ελληνικό Σχολείο Όμηρος (43) πολιτισμός - kulturë (43) Ι.Μ Κορυτσάς - Mitropolia e Shenjtë Korçë (42) besimi orthodhoks (40) Γενικό Προξενείο Ελλάδος Κορυτσά (39) Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας - Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare (37) ιστορία ορθοδοξίας (36) βίντεο (34) Shqipëria (32) ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 (32) κομμουνισμός- komunizmi (30) πνευματικά (27) Μητρόπολη Κορυτσάς - MItropolia e Korçës (23) απόδημος ελληνισμός-helenizmi i diasporës (22) πολιτική-politikë (22) αλβανικά (21) εκπαίδευση (21) Αρχαία Ελλάδα (20) helenët-Έλληνες (19) κομμουνισμός (19) Greqia (17) Βλαχόφωνοι Έλληνες (15)