Φασίστας είσαι όταν δεν ασχολείσαι με το βορειοηπειρωτικό

Φασίστας δεν είσαι όταν ασχολείσαι με το βορειοηπειρωτικό. Φασίστας είσαι όταν δεν ασχολείσαι! Όταν αδιαφορείς για
έναν πληθυσμό που έχει υποστεί διαδοχικές εθνοκαθάρσεις και που δεν υπάρχει οριστική διευθευτηση στο καθεστώς του καθώς το βορειοηπειρωτικό εκκρεμεί από τη Διάσκεψη των Παρισίων.

Μελίνα Κονταξή  

Από πότε είναι αλυτρωτισμός η επίλυση ενός ανοιχτού ζητήματος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο; Από ποτέ είναι φασισμός η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γηγενών Ελλήνων του βορείου τμήματος της Ηπείρου και η απαίτηση για απόδοση δικαιοσύνης για την παραβίαση των δικαιωμάτων τους; Δεν είσαι ανθρωπιστής όταν μισείς την ιστορία του τόπου σου στο όνομα μιας κοινωνικής συνείδησης. Για να υπάρχει κοινωνική συνείδηση πρέπει να υπάρχει και εθνική. Μόνο όταν οι λαοί έχουν σπίτια και πατρίδες μπορούν να διασφαλίζουν τις συνθήκες μέσα σε αυτά. Όταν προσβάλλεις την ιστορία και την πατρίδα αυτού του λαού δεν είσαι ανθρωπιστής, μισέλληνας και μισάνθρωπος είσαι που χρησιμοποιείς προσχηματικά ιδεοληψίες για να δικαιολογήσεις το μίσος σου όταν δεν τρως από αυτές.
http://www.freepen.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ομιλία Γ Καραμέλου στην Αλβανική Βουλή στις 28 Οκτωβρίου 2019!- Fjala e mbajtur nga z Ligoraq Karamelo në parlament në dt 28.10.2019

Επερώτηση στον Ράμα, για το φόνο του Κ Κατσίφα, από τον βουλευτή Γ Καραμέλο! - Kërkesë për pyetje Kryeministrit Rama në lidhje me vrasjen e K Kacifas nga deputeti L Karamelo!

Απάντηση Γ Καραμέλου σε προκλητικές δηλώσεις αλβανού βουλευτή εις βάρος της Ελλάδας! - Përgjigje e L Karamelos ndaj thirrjeve provokuese të një "deputeti" (dy herë të dënuar)!