Featured Post

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!

Εικόνα
Σκίτσο από τη ρωσική ιστοσελίδα regnum.«Η συνάντηση με τον Ερντογάν είναι μια ξεχωριστή εμπειρία», γράφει ο Μπόλτον στα απομνημονεύματά του.
 « Όταν τον άκουσα, και ήταν πάντα με μεταφραστή, μου φάνηκε ότι άκουγα τον Μουσολίνι να μιλάει από το μπαλκόνι του στη Ρώμη. Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν ήταν ο Μουσολίνι που μίλησε στο τηλέφωνο, αλλά ο Ερντογάν».


Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Μπόλτον, δημοσίευσε το βιβλίο «TheRoomWhereitHappened», στο οποίο μιλά για τους 17 μήνες που πέρασε υπό την καθοδήγηση του Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να εμποδίσει τη δημοσίευσή του, με βάση το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη ολοκληρώσει τον έλεγχο και αποκάλυπτε μεγάλο αριθμό διαβαθμισμένων πληροφοριών. Ωστόσο, τα δικαστήρια απέρριψαν την ένσταση.

Τα απομνημονεύματα δημοσιεύθηκαν και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη λίστα των best-seller της Amazon σε πολλές χώρες όσον αφορά τον αριθμό των παραγγελιών που ελήφθησαν πριν από την κυκλοφορία.

 Οι ειδήσεις που …

«Η αλβανική κυβέρνηση είναι εργαλείο του Ερντογάν» -Αμερικανός αναλυτήςΟ πολιτικός αναλυτής των ΗΠΑ, Αλόν Μπεν Μέιρ, μελετητής της περιοχής, επέκρινε την αλβανική κυβέρνηση για τη δημιουργία του μνημείου αφιερωμένου στα θύματα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, σημειώνει το αλβανικό Politiko.


Ο αναλυτής γράφει ότι είναι ντροπή για την Αλβανία να σκύβει και να υποκύπτει στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


«Τώρα τα Τίρανα έχουν αναγείρει ένα μνημείο για τα θύματα του ανελέητου δικτάτορα Ερντογάν, ο οποίος έχει φυλακίσει εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους. Είναι ντροπή για την Αλβανία που εξακολουθεί να παίζεται (σαν κομπολόι) στα χέρια του Ερντογάν», σημειώνει ο Αμερικανός αναλυτής.


Πως είναι δυνατόν σε μια ανεξάρτητη χώρα να ανεγείρονται μνημεία για γεγονότα που συμβαίνουν σε ένα ξένο κράτος, του οποίου οι αρχές κατηγόρησαν τον Τούρκο κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν, και χαρακτηρίζουν την οργάνωση του ως τρομοκρατική;


Μετά τις διαμαρτυρίες πολιτών, ο αντιδήμαρχος των Τιράνων, Αρμπιάν Μαζνίκου, που συμμετείχε στα αποκαλυπτήρια, έριξε το ‘μπαλάκι’ στο υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο στην «Φωνή της Αμερικής» είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες για την ανέγερση του τουρκικού μνημείου και τις μετονομασίες – οδού και πλατείας- στην επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης τουιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Ιταλός πολιτικός προκαλεί εγκεφαλικό στου αλβανούς: "Οι αρχαίες πόλεις της Αλβανίας είναι ελληνικές!"- Politikani italian shkakëton gjendje të fikti me të vërtetat që tha: "Qytetet e lashta "shqiptare" janë greke dhe kaq!