Featured Post

Κυριακή Αγίων Πατέρων Α' Οικουμενικής Συνόδου-Ορθοδοξία και αιρέσεις Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Θερμές ευχαριστίες στην Ελόνα Αγκόλι! - Falënderime të ngrohta për Elona Agollin!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά
Falënderime të ngrohta për Elona Agollin!

Presidentja e Republikës së Greqisë zonja Ekaterini Sakellaropoulou, pati një bisedë telefonike me pronaren Shqiptare të dyqanit të veshjeve Elona Agolli, me qëllim që ta përgëzonte për akordimin falas të 600 maskave për spitalin e Grevenasë.
Nëpërmjet akteve të tilla, në kushtet e vështira që përjetojmë sot, ‘’shpaloset humanizmi i solidaritetit dhe i përgjegjësisë’’, shkroi në një mesazh të saj zonja Sakellaropoulou.
-------
Θερμές ευχαριστίες στην Ελόνα Αγκόλι!

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αλβανίδα ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης, Ελόνα Αγκόλι, προκειμένου να τη συγχαρεί για τη δωρεά 600 προστατευτικών μασκών στο νοσοκομείο των Γρεβενών.
Μέσα από τέτοιου είδους πράξεις, υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες, «αναδύεται ο ανθρωπισμός της αλληλεγγύης και της ευθύνης», έγραψε σε μήνυμά της η κα Σακελλαροπούλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

E Vërteta për Gjergj Kastriotin në dy video!

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Μαρτυρίες ενός Έλληνα στρατιώτη για την Κορυτσά του 40. ( Βίντεο) - Dëshmi të një ushtari helen për Korçën në vitin 1940. (Video )

Ελληνισμός και Κορυτσά - Helenizmi dhe Korça.

Απόσπασμα από την διαθήκη του Αβδούλ Μπέη Σελίμη του Δελβίνου! - Pjesë nga Testamenti i Abdul Bej Selimi e Delvinës