Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου της Ομόνοιας με τον Αντώνη Σαμαρά

Με τον νέο πρόεδρο της Ομόνοιας, Λεωνίδα Παπά αλλά και το απερχόμενο Βασίλη Μπολάνο, συναντήθηκε σήμερα, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο της Ηγουμενίτσας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Παπάς, μίλησε με θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας συγκινημένος που συναντιέται μαζί του.
«Ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός για πολλούς ήταν ένα κομμάτι ξεχασμένο και χαίρομαι πάρα πολύ που στην Ηγουμενίτσα βρήκαμε αυτή τη ζεστασιά, ότι είμαστε μέρος του Οικουμενικού ελληνισμού και εμείς. Και το χρωστάμε και στον Πρωθυπουργό, τον κ. Σαμαρά, και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε» είπε ο κ. Παπάς για να συμπληρώσει: «Κάποιοι κάποτε, όταν μιλούσαν για Βόρειο Ήπειρο θεωρούσαν φασιστές, κι αν υπάρχει ένα ταμπού για το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, είναι γιατί μια συγκεκριμένη πολιτική πτέρυγα στην Ελλάδα καλλιέργησε αυτό το πνεύμα και το ταμπού. Λοιπόν, ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός υπάρχει, συμπάσχει με τα θέματα του εθνικού κέντρου και θα στηρίξουμε όσο μπορούμε για να βγούμε από αυτό το δύσκολο σημείο που είμαστε».
Πηγή: www.himara.gr
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: