Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Η τελετή αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα (ΒΙΝΤΕΟ) - Mbërritja e Dritës së Shenjtë në varrin e Krishtit në Jerusalem!

Δείτε πως πραγματοποιήθηκε σήμερα Μεγάλο Σαββάτο η τελετή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.
SHIKONI NË VIDEON MË POSHTË MBRITJEN E DRITËS SË SHENJTË QË ZBRET ÇDO PASHKË DHE NDEZ QIRINJTË E PATRIKUT ORTHODHOKS TË JERUSALEMIT NË ÇASTIN KUR KRISHTI ËSHTË NGJALLUR. NJË NGA ÇASTET MË UNIKALE PËR ÇDO BESIMTAR ORTHODHOKS, BËHET FJALË PËR NJË MREKULLI QË VËRTETON NË MËNYRË TRIUMFUESE QË KRISHTI U NGJALL!

Δεν υπάρχουν σχόλια: