Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Τα κτήματα της Χιμάρας τα δίνουν δωρεάν αλλά οι ξένοι "δεν τσιμπάνε"!

Τι συμβαίνει με τους ξένους επενδυτές;
Γιατί οι ξένοι επενδυτές δεν έρχονται να επενδύσουν στην Αλβανία στα κτήματα που τους δίνουν δωρεάν;
Γιατί μόνο ντόπιοι ψευτο-επενδυτές δέχονται να πάρουν τα κτήματα που ανήκουν στο λαό της Χιμάρας;
Η κυβέρνηση της Αλβανίας, μέσω του υφυπουργού της Οικονομίας Ervin Mete, δέχτηκε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για να επενδύσουν στον τουρισμό στην Αλβανία. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο υφυπουργός δέχτηκε ότι το ότι δεν υπάρχουν Εθνικό Κτηματολόγιο και απογραφή είναι οι λόγοι που οι ξένοι επενδυτές δεν ενδιαφέρονται.
Μέχρι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πήγε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για να παρακαλέσει τους άραβες να επενδύσουν στην Αλβανία, γιατί οι Ευρωπαίοι αληθινοί επενδυτές δεν έρχονται.
Γιατί οι ξένοι "δεν τσιμπάνε";;;
Γιατί οι Γερμανοί της ΤUI δεν θέλουν δωρεάν τα κτήματα του λαού της Χιμάρας;
Γιατί οι Ελβετοί της ΚUONI δεν θέλουν να επενδύσουν στα πανέμορφα παραθαλάσσια κτήματα της Χιμάρας;
Γιατί οι Άγγλοι της Thomas Cook δεν θέλουν να φέρουν τους άγγλους τουρίστες στην πέρλα του Ιονίου που λέγετε Χιμάρα;

Γιατί οι Γάλλοι της Club Mediterane αποχώρησαν από την επένδυση στην Κακομε;

Γιατί η διαδικασία που προωθεί η Αλβανική κυβέρνηση είναι ΠΑΡΆΝΟΜΗ και είναι εναντίον στο Συνταγματικό Δικαίωμα στην ιδιωτική περιουσία. Οι Ευρωπαίοι το ξέρουν αυτό γιατί έχουν ενημερωθεί από τις οι πρεσβείες τους στην Αλβανία από τις οποίες συμβουλεύονται.

Ως συνέπεια, οι μόνοι που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματα τους σε κτήματα που η Αλβανική κυβέρνηση τους δίνει με διαδικασίες που θυμίζουν της κατάσχεσης περιουσιών που έκαναν οι κομουνιστές το 1946, είναι άνθρωποι που εμπλέκονται στο ξέπλυμα μαύρων χρημάτων και πρόσωπα που δρουν ως βιτρίνα για πολιτικούς στα μεγαλύτερα αξιώματα της Κυβέρνησης και της εξουσίας.

Θα μου πείτε: Γιατί άλλαξε κάτι από το 1946;

Για την Χιμάρα δεν έχει αλλάξει τίποτα από εκείνη την χρόνια, τα κτήματα τον παππούδων μας ακόμα δεν τα έχουμε πάρει και στην εξουσία είναι πάλι οι ίδιοι άνθρωποι ή οι απόγονοι τους.
Πηγή: www.himara.gr
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: