Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ διαψεύδει το άρθρο της Shekulli για τον Μπελέρη

Στη διάψευση του δημοσιεύματος της αλβανικής εφημερίδας «Σέκουλι», σύμφωνα με το οποίο, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, με επίσημη ανακοίνωσή του, εξέφρασε δήθεν την αποστασιοποίησή του στην υποστήριξη συγκεκριμένης υποψηφιότητας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στην Αλβανία προχώρησε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Ουδέποτε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκος Κοτζιάς, προέβη σε παρόμοια δήλωση ή ανακοίνωση. Η εξωτερική πολιτική αρχών, σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας που εφαρμόζει η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ασύμβατη με τέτοιες κινήσεις, καθώς τούτο θα συνιστούσε παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία μιας γείτονος και φίλης χώρας».
Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί και παρέμεινε για περίπου 4 ώρες ως κεντρικό άρθρο στην ιστοσελίδα της αλβανικής εφημερίδας. Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας shekulli, είναι ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Κότσο Κοκδήμα που έχει κάνει την Χιμάρα τσιφλίκι του και κάνει ότι θέλει δίχως να δίνει λόγο σε κανέναν. Το άρθρο αυτό που ρίχνει λάσπη στον Έλληνα υποψήφιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φρέντη Μπελέρη, ξεσκεπάζει τον φόβο του Κοκδήμα και του στρατοπέδου του πως το πιόνι του στον δήμο Χιμάρας θα καταποντιστεί και η ασυδοσία του θα λάβει τέλος.
- See more at: http://www.himara.gr/4450-to-elliniko-ypex-diapsevdei-to-arthro-tis-shekulli-gia-ton-beleri#sthash.BjRoufD1.dpuf

Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: