Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Οι πιστοί αποκαθιστούν τις ζημιές στον Ναό του Αγίου Αθανασίου, η αστυνομία απειλεί με προσαγωγές

Με πρωτοβουλία τους οι πιστοί κάτοικοι των Δρυμάδων, ξεκίνησαν την αποκατάσταση του Ναού του Αγίου Αθανασίου που υπάλληλοι του δημαρχείου Χιμάρας ξεκίνησαν να γκρεμίζουν την Πέμπτη 20 Αυγούστου.
Μετά από πολύωρη εργασία και ταυτόχρονη περιφρούρηση του χώρου ώστε να μην ξαναρχίσουν την κατεδάφιση οι δημοτικές αρχές, οι εργασίες σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθούν και ο Ναός του Αγίου Αθανασίου θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.
Κατά την διάρκεια των εργασιών, η αστυνομία εκτελώντας εντολές τους δημάρχου, προσέγγισε αρκετές φορές τον χώρο του Ναού εκτοξεύοντας απειλές για ποινικές διώξεις και προσαγωγές σε όσους εργάζονταν για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο δήμαρχος Χιμάρας Jorgo Goro δεν έχει εμφανιστεί στις Δρυμάδες για να δώσει εξηγήσεις στους κατοίκους. Να σας θυμίσουμε πως η πλειοψηφία του χωριού Δρυμάδες στήριξε τον δήμαρχο με την ψήφο του και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
- See more at: http://www.himara.gr/4707-oi-pistoi-apokathistoun-tis-zimies-ston-nao-tou-agiou-athanasiou-i-astynomia-apeilei-me-prosagoges#sthash.GpFF26Aq.dpuf

Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: