Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΟΜΟΝΟΙΑ: Καλούμε τους ελληνικής καταγωγής βουλευτές να παραιτηθούν

Δήλωση του Γενικού Προέδρου της Ομόνοιας για την κατεδάφιση του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρρας
Η κατεδάφιση του Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρρας σήμερα τα ξημερώματα, από την Πολεοδομική Αστυνομία, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων από τα Τίρανα, αποτελεί βάρβαρη πράξη αυταρχισμού της Αλβανικής Κυβέρνησης. Πρόκειται για βιασμό της πνευματικής ζωής και της ιστορίας της Χειμάρρας.
Καλούμε τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες της χώρας ανεξαρτήτου θρησκεύματος και εθνικότητας, να αντισταθεί στην κυβερνητική αλαζονεία που θέλει να μετατρέψει τους ιερούς χώρους σε πολιτικά βάθρα αντιπερισπασμού, καλλιεργώντας εθνικά και θρησκευτικά μίση για εσωτερική κατανάλωση και όχι μόνο.
Καλούμε τους ελληνικής καταγωγής αλλά και όλους τους ορθοδόξους βουλευτές της κυβερνητικής συμμαχίας να αποστασιοποιηθούν από τις επιθέσεις που δέχεται η Ορθοδοξία στην Αλβανία από την κυβέρνηση Ράμα – Κοκδήμα, ως ελάχιστο χρέος που έχουν στους προγόνους τους, την ιστορία αλλά και στους ψηφοφόρους τους.
Λεωνίδας Παππάς
Γενικός Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ»
- See more at: http://himara.gr/4725-omonoia-kaloume-tous-ellinikis-katagogis-vouleftes-na-paraitithoun#sthash.gdr2pX3I.dpuf

Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: