Η Ελλάδα καλεί τον Υπάλληλο του Γραφείου Υπ Εξ Αλβανίας να τελέσει την Στρατιωτική του Θητεία! - Greqia thërret për ushtar shefin e Kabintetit të ministrit Bushati

Greqia kërkon thërret për të kryer shërbimin ushtarak, shefin e Kabintetit të ministrit të Jashtëm, Ditmir Bushati.
Pirro Vengu rezulton të jetë me pasaportë greke dhe sipas ligjeve të vendit fqinj, ai duhet të kryejë shërbimin ushtarak deri në moshën 40 vjec.
Gazeta “Panorama” shkruan se Vengut i ka mbërritur thirrja për ushtri nga Ministria e Brendshme në Greqi. Sipas legjislacionit, ai duhet të kryejë një shërbim ushtarak prej 6 muajsh.
Prej dy vjetësh ai mban detyrën e shefit të Kabinetit të ministrit Bushati. Mbetet për t’u parë nëse Bushati do t’i japë “leje” vartësit të tij./Lapsi.al/

Η Ελλάδα καλεί για να υπηρετήσει την Πατρίδα ο Υπεύθυνος του Γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας κ Ντιτμίρ Μπουσάτη.

Ο Πύρρο Βένγκου έχει Ελληνική ταυτότητα και σύμφωνα με την νομοθεσία της Ελλάδας θα πρέπει να τελέσει την Στρατιωτική του Θητεία  μέχρι να συμπληρώσει το τεσσαρακοστό έτος (40) ηλικία τους.


Η Εφημερίδα Πανόραμα γράφει πως ο Βένγκου έχει λάβει έγγραφο από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδος για να υπηρετήσει την στρατιωτική του  θητεία για 6 μήνες.


Εδώ και δύο χρόνια το ίδιο πρόσωπο είναι υπεύθυνος του γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών Αλβανία κ Ντιτμίρ Μπουσάτι. Αναμένουμε να δούμε αν ο Υπ. Εξωτ Αλβανίας θα δώσει την άδεια στον υπάλληλο του να τελέσει τη στρατιωτική του θητεία για την «πατρίδα»

Μετάφραση Πελασγός 

Σχόλια