Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών ο Αλβανός Υπ. Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι

Υπόθεση με καρτέλ ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται υπουργός της Αλβανίας, προκαλεί τρικυμίες στην κυβέρνηση του σοσιαλιστή Ράμα και προκαλεί κατακραυγή στις τάξεις των πολιτών της γειτονικής χώρας.
Σύμφωνα με όσα έγραψε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera που αποκάλυψε το θέμα, ο Ζαγκάνι που σήμερα βρίσκεται στην Ελβετία, κατηγορείται από τις αρχές της γείτονας χώρας για κατάχρηση εξουσίας ενώ το δικαστήριο του επέβαλε κατ΄ οίκον κράτηση.
Με πρόφαση ότι κινδυνεύει η ζωή του απέδρασε από την χώρα, καθώς όπως υποστηρίζει δυνατό κύκλωμα ναρκωτικών από Ιταλία είχε εμπορικό αλισβερίσι με ανθρώπους της κυβέρνησης και υπονόησε ότι ο Σαιμίρ Ταχιρί, ο υπουργός εσωτερικών, είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες διασυνδέσεις με τη μαφία.
Αλβανοί πληρωμένοι, δολοφόνοι τον ψάχνουν κατά τον ίδιο και έπρεπε να διαφύγει ώστε να μην τον σκοτώσουν, παράλληλα έχει κηρυχθεί καταζητούμενος διεθνώς από τις αλβανικές αρχές.Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: