Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Μπολάνος: «Τρεις μήνες χωρίς ρεύμα η Χιμάρα»

 πρόεδρος της ομάδας δημοτικών συμβούλων του ΚΕΑΔ στο δήμο Χιμάρας, Βασίλης Μπολάνος, έκανε πρόσφατα δηλώσεις στην αλβανική εφημερίδα Shqiptarja σχετικά με την κατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή του Δήμου Χιμάρας.
Ο Μπολάνος δήλωσε ότι: «Έχουμε 3 μήνες που έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο δήμο Χιμάρας. Αν και ο καιρός είναι καλοκαιρινός και η κατανάλωση ρεύματος έχει μειωθεί μετα το τέλος της τουριστικής περιόδου, πάλι οι διακοπές ρεύματος είναι καθημερινές, μέρα και νύκτα.
Έχουμε ζητήσει εξηγήσεις από την εταιρία εφοδιασμού, δεν απαντά κανείς και δεν μας δίνουν απαντήσεις για τις συχνές διακοπές.
Η Χιμάρα είναι μια κοινότητα η οποία πληρώνει το ρευμα στο μέγιστο και σε επίπεδο επικράτειας και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να τροφοδοτηθεί ανάλογα με ηλεκτρικό ρεύμα. Λέγετε ότι τα πρόβλημα δημιουργούνται από το γεγονός ότι το κράτος πουλά το ηλεκτρικό ρεύμα στο εξωτερικό και γι' αυτό το λόγο δεν εφοδιάζει την Χιμάρα αλλά και άλλες περιοχές με ρεύμα.
Οι διακοπές του ηλεκτρικού ρευματος διαρκούν από δέκα μέχρι δώδεκα ώρες την ημέρα.»Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: