Σημαντικές συναντήσεις του προέδρου της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά στις ΗΠΑ

Σειρά σημαντικών επαφών πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Λεωνίδας Παππάς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τις 26/10/2015 έως τις 02/11/2015.
Στα πλαίσια της συμμετοχής του στις επετειακές εκδηλώσεις προς τιμήν της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 στην Ουάσινγκτον είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρέσβη της Ελλάδος στις ΗΠΑ κ. Χρήστο Παναγόπουλο, τους Ελληνοαμερικάνους βουλευτές Γκας Μπιλιράκη και Τζον Σαρμπάνη, τον Βοηθό του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τις δημόσιες υποθέσεις πάτερ Αλέξανδρο Καρλούτσο και τον πάτερ Κοσμά Καραβέλα με καταγωγή από τους Δρυμάδες Χιμάρας.
photo 3
Μετά τις επετειακές εκδηλώσεις στην Ουάσιγκτον ο κ. Παππάς συμμετείχε, κατόπιν πρόσκλησης τους, στις Εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας της Αμερικής που έλαβε χώρα στο Φοίνιξ της Αριζόνας από τις 30/10/2015 έως τις 02/11/2015.
photo 5
Κατά την διάρκεια των επαφών του τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στην Αριζόνα ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Λεωνίδας Παππάς είχε την ευκαιρια να ενημερώσει τους συνομιλητές του για την υπάρχουσα κατάσταση στην Βόρειο Ήπειρο με κυριότερα σημεία αναφοράς το Ιδιοκτησιακό, το Εκπαιδευτικό αλλά και τον μη σεβασμό των δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας γενικότερα από το Αλβανικό κράτος.
photo 2-1
photo 1

Σχόλια