Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Στην δημοσιότητα email του Soros προς την Hillary Clinton για να παρέμβουν οι ΗΠΑ στην ΑλβανίαΑρκετές φορές μέσω άρθρων στην ιστοσελίδα μας έχουμε αναφερθεί στον ρόλο του μεγαλοεπενδυτή George Soros στα πολιτικά δρώμενα της Αλβανίας καθώς και στην στενή σχέση που έχει με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, τον οποίο είχε καλέσει και στον γάμο του.
Ο George Soros συχνά εμπλέκεται σε πολιτικά ζητήματα και καταστάσεις κυρίως στα Βαλκάνια με απώτερο σκοπό το προσωπικό όφελος. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και απο ένα email το οποίο έστειλε στην Χίλαρι Κλίντον το 2011 σχετικά με την Αλβανία και βγήκε στο φως της δημοσιότητας.
Ο George Soros, έγραψε τότε στην Hillary Clinton πως οι ΗΠΑ έπρεπε να παρέμβουν εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε στην Αλβανία κατόπιν της δολοφονίας 3 πολιτών κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στα Τίρανα.
Το κατά πόσο τελικά εισακούστηκε η πρόταση του Soros ή όχι ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να απαντηθεί με σιγουριά.Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: