Featured Post

Στηρίξτε το έργο μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Deklaratë për shtyp


Κόμμα Ένωση Ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 «Το Κόμμα Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – ΚΕΑΔ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση των νομικών ορίων με τις ενέργειες της Αστυνομίας του Κράτους, κατά του επιχειρηματία Νικολάου Νεράτζη.
Τέτοια βαριά επεισόδια καταδεικνύουν την καθεστωτική αυθαιρεσία της κυβέρνησης που επιχειρεί να αντικαταστήσει την εταιρικότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο με  εκβίαση και  υποταγή. Ειδικά τούτο για επιχειρηματίες που εκδηλώνονται δημοσίως σχετικά με τις κυβερνητικές πολιτικές.
Καμπάνα συναγερμού σε ότι αφορά στις αστικές ελευθερίες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καταγωγή του εν λόγω επιχειρηματία να μην υπήρξε λόγος επιβάρυνσης στην κρατική αυθαιρεσία».
Deklaratë për shtyp
 Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut dënon pa ekuivok kapërcimin e limiteve gjatë veprimeve të Policisë së Shtetit ndaj biznesmenit N. Neranxi.
Incidente të tilla të rënda manifestojnë arrogancën regjimore të pushtetit që po zëvendëson partneritetin me biznesin me represion dhe nënshtrim. Sidomos kjo për biznesmenë që artikulohen publikisht për politikat qeveritare.
Kambanë alarmi për liritë qytetare. Duam të besojmë se origjina e biznesmenit të mos ketë qenë motiv rëndues i abuzivitetit shtetëror.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εμάς τους Βορειοηπειρώτες δεν μας περίμενε κανένας Δήμος – Καμία ΜΚΟ

Από τι κινδυνεύουν τα παιδιά εάν φορούν μάσκα; - Nga çfarë rrezikohen fëmijët nëse mbajnë maska?

Η Μοσχόπολη το 1916! (Φωτογραφίες)- Voskopoja në vitin 1916! (Fotografi)

Ιταλίδα πολιτικός εξηγεί γιατί μισούν εμάς τους Έλληνες ! - Politikania Italiane shpjegon pse na urrejnë ne grekëve.