Στηρίξτε το έργο μας!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ


Παναγιώτης Μπάρκας.

Ανακοίνωση γραμμένη δια χειρός του ιδεολόγου του ΚΕΑΔ, χθεσινής ημερομηνίας, 28.06.2016, αναφέρει ότι τη δευτέρα Ιουλίου τρέχοντος, θα λάβει χώρα ιδεοπολιτικό, οργανωτικό και πολλών άλλων παραμέτρων Συνέδριο του Κόμματος Ενώσεως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του οποίου ηγείται ο αδιαμφισβήτητος Ντούλες Ευάγγελος εκ΄ Δροπόλεως!

Η ανακοίνωση λέει ότι το Συνέδριο καλείται σε ευνοϊκές συνθήκες για να ξεκινήσει, με άξονα το ΚΕΑΔ του Ντούλε, η ανασύνταξη της δυναμικής στο χώρο της ε.ε. μειονότητας... (!), ότι αθέμιτες διαχρονικές δυνάμεις στοχεύουν τη συρρίκνωση του ΚΕΑΔ, το οποίο μέσω του Συνεδρίου αυτού θα επιδιώξει να αντισταθμίσει το ασφυκτικό κλίμα που δημιουργείται εις βάρος του γηγενούς εδώ Ελληνισμού, αλλά διαμέσου της ενίσχυσης της εκλογικής ισχύς του ΚΕΑΔ... (που σημαίνει εξασφάλιση της επανεκλογής του Ντούλε)...
Η ανακοίνωση, διάβασε το Συνέδριο, ζητάει την υποταγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο σκοπό αυτό
του ΚΕΑΔ και στο πλαίσιο αυτό θα υποδείξει σε όλους τους άλλους φορείς που σχηματίστηκαν τελευταία με γνώμονα την υπεράσπιση των εθνικών δικαιωμάτων της ε.ε. μειονότητας, τους τρόπους διάλυσης τους και ένταξής τους στις γραμμές του ΚΕΑΔ του Ντούλε. 
Λοιπόν, ο ιδεολόγος του Ντούλε και ασφαλώς ο Ντούλες δεν κατάλαβαν ότι η συρρίκνωση του ΚΕΑΔ είναι άμεσο αποτέλεσμα της καταψήφισης από τους Έλληνες επειδή δεν υπερασπίστηκε τον Ελληνισμό και τα δικαιώματά του. Η αντίδραση αυτή των Ελλήνων έφτασε στο σημείο να θεωρεί καλύτερο και να το ψηφίζει ό, τι δήποτε άλλο πολιτικό σχήμα ή πρόσωπο παρά το ΚΕΑΔ. Που σημαίνει ότι το ΚΕΑΔ αναδείχτηκε απόλυτα το χειρότερο κακό για τους Έλληνες της Αλβανίας. Και αν ο Ντούλες βρίσκεται στη Βουλή για τέσσερις θητείες, αυτός δεν εκλέχτηκε ποτέ με ψήφο των Ελλήνων, παρά μόνο με τα αλβανικά μαγειρέματα και τερτίπια, ως την καλύτερη λύση για την εξουδετέρωση της ισχύς του Ελληνισμού. 
Ο Ντούλες δεν καταλαβαίνει ότι, μετά την χειρότερη στην ιστορία του ελληνισμού αποτυχία, το ελάχιστο που πρέπει να κάνει είναι να μη παριστάνει άλλο τον αναντικατάστατο, να παραιτηθεί και να φύγει. Έτσι θα απαλλάξει τουλάχιστον την εθνική ελληνική μειονότητα από το εξαναγκασμό να επιλέγει το λιγότερο κακό, αντί το καλύτερο και το θετικό.
Ο Ντούλες, που σημαίνει δλδ, όλο το Συνέδριο και το Κόμμα του ΚΕΑΔ, 15 χρόνια σε κυβερνητικό συνασπισμό πότε με τη δεξιά και πότε με την αριστερά, αφού φρόντισε οικονομικά τον εαυτό του και το στενό του περιβάλλον, τώρα αναζητάει αλλού τους ενόχους για την εθνική μας συμφορά. Δεν εντοπίζει καμιά ευθύνη στο πρόσωπό του, ή αν παραδέχεται κάτι είναι απλώς σχήμα λόγου. Φροντίζει όμως μονίμως να καρπώνεται την όποια προσπάθεια άλλων και θυσία της εθνικής ελληνικής μειονότητας για να αντισταθεί και υπερασπιστεί.
Μια παρένθεση γι΄αυτό. Στη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα στις αρχές Ιουνίου, για να δείξει ο Ντούλες ότι αισθάνεται τις πολιτικές του ευθύνες για το που φθάσαμε ως εδώ και για να πείσει γι΄αυτό τον Υπουργό, έπιασε με τα δύο χέρια το κεφάλι λέγοντας. "Άσε, από λάθη κάναμε πολλά..." και στη συνέχεια πάει να παριστάνει τον ήρωα ότι αυτός και η ομάδα του έδωσαν και δίνουν τους "ιερούς αγώνες για τα δίκαια του Ελληνισμού", με αιχμή του δόρατος το περιουσιακό. Και όταν στέλεχος της ε.ε.μειονότητας, εκπρόσωπος συγκεκριμένου θεσμού τον διέκοψε λέγοντάς του ότι "τόσα χρόνια στην εξουσία τι έκανες;" (!), ο Ντούλες ζήτησε την ευθύνη από τον Πρέσβη της Ελλάδας για την παρουσία του στελέχους αυτού στη συνάντηση με τον Υπουργό! Την ίδια στιγμή ο Ντούλες ήρθε στη συνάντηση ενισχυμένος με άτομα χωρίς κανένα θεσμικό ρόλο στην ε.ε. μειονότητα, αλλά ανήκουν στο στενό κύκλο του.
Τέλος, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντούλες καλεί εσπευσμένα Συνέδριο στα Τίρανα, όχι γι΄αυτό που δηλώνει, αλλά γι΄αυτό που κρύβει. Αν ήθελε να πετύχαινε πραγματικούς στόχους εθνικής εγρήγορσης, ομοψυχίας, ενότητας κλπ, θα προηγούνταν του συνεδρίου βαθύτητα προεργασία, επεξεργασία στόχων, κάθαρσης, ανοιγμάτων. Θα προηγούνταν η δική του παραίτηση και της ομάδας του που τόσα χρόνια καπηλεύονται για ιδιοτελή συμφέροντα τα εθνικά μας δίκαια.
Εκείνο που θέλει ο Ντούλες είναι η επαναφορά του στα πράγματα της ε.ε.μειονότητας. Το θέλουν περισσότερο κύκλοι στην Αθήνα, και κατ΄επέκταση στα Τίρανα. Ο Ντούλες είναι το μέσο για να καταλυπούν κάποιες ιστορικές εθνικές ασχήμιες σε βάρος του Ελληνισμού στην Αλβανία, που ενορχήστρωσαν και διεκπεραίωσαν οι κύκλοι αυτοί.
Το Συνέδριο δείχνει βιασύνη προς την κατεύθυνση αυτή. Το πρώτο που θέλει να πετύχει ο Ντούλες είναι να φτιάξει μια παραπλανητική μαγική εικόνα στην καινούργια διπλωματική αρχή της Ελλάδας στα Τίρανα. Στη συνέχεια να προετοιμάσει το έδαφος για να φανεί απαραίτητη η εκπροσώπηση μέσω του ιδίου της ε.ε. μειονότητας στην Αλβανική Βουλή. Η επίτευξη του στόχου αυτού θα δικαιολογήσει τη συνεργασία του ΚΕΑΔ με το Δ. Κόμμα. Σε όλο το σκηνικό για ένα πράγμα ο Ντούλες έγινε ενσυνείδητος. Ότι δεν κερδίζει ψήφους Ελλήνων στις περιοχές με αναγνωρισμένο ελληνικό μειονοτικό πληθυσμό και θα αποταθεί αυτή τη φορά για ψήφους στην Κορυτσά! Όποιος τον είδε τι έκανε με τη Χιμάρα, καταλαβαίνει τι περιμένει την Κορυτσά. Τα προμηνύει καλύτερα η στάση του Ντούλε στην απογραφή του πληθυσμού του 2011

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς & την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες μετά από απαίτηση της Αλβανίας!

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το Πάσχα 2020 - Mesazhi i Kryepiskopit Anastas Pashkë 2020