Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Διαπληκτισμοί και αποδοκιμασίες στην παρουσίαση παρωδία του δήμου Χιμάρας στις ΔρυμάδεςΣτις 13 Σεπτεμβρίου έγινε στο χωριό Δρυμάδες της Χιμάρας η παρουσίαση του σχεδίου για την παραλία του χωριού Δρυμάδες και της παραλίας Γυάλι στο χωριό Βουνό. Την παρουσίαση οργάνωσε ο δήμος Χιμάρας σε μαγαζί που ανήκει στον δημογέροντας του χωριού Δρυμάδες και συμμετείχαν κάτοικοι από το χωριό Βουνό και την περιοχή Γυάλι.
Στην παρουσίαση συμμετήχαν μέρος και εκπρόσωποι της Ολλανδικής αρχιτεκτονικής εταιρία που παρουσίασε τα σχέδια στην αγγλική γλώσσα.
Οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι ζήτησαν από το δήμο Χιμάρας να παγώσει την υλοποίηση του σχεδίου μέχρι την ολοκλήρωση της καταγραφής περιουσιών στην περιοχή της Χιμάρας και κατέκριναν της ενέργειες και τα τελευταία σχέδια του δήμου που καταπατούν τα κτήματα των κατοίκων.
Ο δήμαρχος Γ. Γκόρος και ο δημογέροντας Α. Μάρκος διαπληκτίστηκαν με τους κατοίκους που πήραν τον λόγο σε μια προσπάθεια να φιμώσουν όσους τάσσονται κατά των σχεδίων. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν ενεργά και οι υπάλληλοι του δήμου Χιμάρας που βρίσκονταν στην παρουσίαση αλλά και η κλούβα της αλβανικής αστυνομίας που περνούσε επιδεικτικά μπροστά από το μαγαζί που γινόταν η παρουσίαση.Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 σχόλια: