Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση του Προέδρου της Ομόνοιας με τον Διοικητή του ΟΓΑ


Την Παρασκευή 14/10/2016, ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Λεωνίδας Παππάς συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) με τον Διοικητή κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας μετέφερε στον διοικητή  την απογοήτευση των συνταξιούχων για την ταλαιπωρία του υπόκεινται από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες αλλά και τον απαράδεκτο τρόπο που αντιμετωπίζονται από κάποιους ανταποκριτές. «Η επαναφορά του επιδόματος ήταν το πρώτο θετικό βήμα ωστόσο η διαδικασία για τους ανασφάλιστους υπερήλικες  εξελίσσεται σε «Γολγοθάς».  Κατανοούμε τις δυσκολίες του κράτους, ο σεβασμός όμως και η ανθρώπινη αντιμετώπιση των συνταξιούχων δεν κοστίζει τίποτα»  είπε μεταξύ άλλων στον διοικητή του ΟΓΑ  ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας.

Ο κ. Μπακαλέξης απέδωσε τα όποια προβλήματα στο μεγάλο φόρτο εργασίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ανταποκριτές και πως στέλνονται συνέχεια από την κεντρική υπηρεσία οδηγίες και διευκρινιστικά έγγραφα για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Μέχρι την ημερομηνία της συνάντησης, ο διοικητής ανέφερε πως είχαν γίνει συνολικά 7.105 αιτήσεις από τις οποίες οι 1.887 ήταν βορειοηπειρώτες.  Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί πολύ αφού σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία του Γενικού Προξενείου Αργυροκάστρου, ο αριθμός των συνταξιούχων που προσήλθαν για επικύρωση εγγράφων (μόνο σε αυτό το προξενείο) έφτασε ήδη τις εννιά χιλιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: