Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

«Έμμεση» απάντηση του Δημαρχείου Δρόπολης εναντίον των τσάμηδων

Εντύπωση και χαρά μας προκάλεσε χθες όταν είδαμε στο προφίλ του δημαρχείου Δρόπολης στο facebook την αναδημοσίευση της σημαίας της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου.
Η αναδημοσίευση προέρχεται από μέλος του facebook και αφορά μια φωτογραφία από τον εορτασμό του Ελληνισμού στην Αυστραλία και συνοδεύεται με την παρακάτω λεζάντα:
“Ο Ελληνισμός στην μακρινή Αυστραλία ξέρει να τιμάει της αλυτρωτες πατρίδες ..Βόρειος Ήπειρος, Κύπρος, Εύξεινος Πόντος, Ανατολική Θράκη, Μοναστήρι, Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη...όλα Ελληνικά
Και μια μέρα των ημερών θα γίνουν και πάλι δικά μας...!!!”
Σε μια εποχή που ελληνοαλβανικές σχέσεις κλονίζονται συνεχώς κυρίως λόγω του ανύπαρκτου «Τσάμικου ζητήματος» καθώς επίσης και την απόρριψη του συμβόλου της σημαίας της Βορείου Ηπείρου από τον κύριο Τόσκα θεωρούμε πως η ανάρτηση αυτή είναι η καλύτερη απάντηση έστω και έμμεση από την επίσημη σελίδα στο facebook του Δημαρχείου Δρόπολης.
Εν έτη του 21ου αιώνα η ιστορία της Βορείου Ηπείρου και των υπολοίπων αλύτρωτων πατρίδων στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου τα σύμβολα τους και ο εορτασμός να επιτρέπονται και να εορτάζονται με μεγάλη χαρά από τους Έλληνες του εξωτερικού χωρίς καμία αντίρρηση από τις κυβερνήσεις των χωρών που ζουν

 Δημοσιεύτηκε από Δήμος Δρόπολης στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: