Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες προσκεκλημένος στην ορκωμοσία του Donald Trump

 

Ο πρόεδρος του κόμματος ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, που εκπροσωπεί την Ελληνική Μειονότητα στο αλβανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται στην λίστα των προσκεκλημένων για την ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη.
Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εταίρος του Ράμα και πρόεδρος του κόμματος LSI, Ilir Meta, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, ψάχνει διακαώς τρόπο να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Trump έχοντας ξοδέψει για τον σκοπό αυτό υπέρογκα ποσά.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, δεν έχει προκληθεί στην ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη και αυτό δύσκολα μπορεί να αλλάξει όσες προσπάθειες κι αν κάνει ο ίδιος για να παρευρεθεί. Ο Ράμα ως ταγμένος στρατιώτης του George Soros, πήρε ανοιχτά θέση προεκλογικά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και σε συνέντευξή του στο CNN είχε δηλώσει «Θεός φυλάξοι αν βγεί ο Trump»
O Donald Trump θα δώσει τον προεδρικό όρκο στις 20 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: