Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κι άλλη πρόκληση από μεγάλης επισκεψιμότητας αλβανική ιστοσελίδα: Απίστευτο- Μετά από 73 χρόνια ξανασηκώνεται η αλβανική σημαία στην «Τσαμουριά»

 
Η μεγάλης επισκεψιμότητας αλβανική ιστοσελίδα joq.al πανηγυρίζει σήμερα με φωτογραφία που ανάρτησε με την αλβανική σημαία να κυματίζει, όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα, στην «Τσαμουριά  όπου καταπατούνται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των αλβανών… Αυτή έχει σηκωθεί σε ένα χωριό που λέγεται «Άρτα», σημειώνει η ανάρτηση, ενώ στον δρόμο αυτό δεν συναντά κανείς καμία πινακίδα στην αλβανική γλώσσα, βλέπεις την αλβανική σημαία να κυματίζει περήφανα…»


Δεν θα προσπαθήσουμε να βρούμε αν η φωτογραφία είναι πραγματική ή σε ποιο σημείο είναι τραβηγμένη. Αυτό είναι υπόθεση άλλων. Δεν μπορούμε όμως να αποσιωπάμε το γεγονός πως ορισμένοι στη χώρα μας (ημεδαποί ή νόμιμοι καθ΄όλα αλλοδαποί)  άρχισαν για τα καλά να γίνονται φορείς ενός ακραίου ανθελληνισμού. Η προ ημερών χειρονομία των νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι μπορεί να είναι και μια μεταεφηβική ορμή, η συνέχιση όμως και η ενθάρρυνση για σχετικές πράξεις που υιοθετούνται από το σύνολο σχεδόν των αλβανικών ΜΜΕ και τους επίσημους φορείς, οφείλουν να το αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι ως πλέον σοβαρό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: