Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Φωτογραφία:Πόλεμος για ένα ψωμί Αλβανία 1991- Shqipëri 1991: Lufta për 1kg bukë (foto)


Ishte viti 1991 ku Shqipëria çlirohej nga diktatura  komuniste, një nga regjimet më të egra në Evropë.
E goditur nga kolapsi ekonomik ku me mijra shqiptar prisnin në radhë për një kilogram bukë dhe 1 litër qumësht ku më pas pasoi eksodi drejt Evropës.
Tiranë, 1991: Lufta për 1 kg bukë
https://www.fmimages.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: