Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Οι υμνητές του Χότζα, του Τσαουσέσκου και του Τείχους του Βερολίνου, είναι δημοκράτες;


Κάποιοι στην Ελλάδα, παλιοί υμνητές, ξαναχτίζουν το "τείχος του Βερολίνου" -Δοξάστε τους

Η Ελλάδα και πάλι έχει παρασυρθεί σε έναν ολισθηρό δρόμο, για την ακρίβεια την έχουν παρασύρει οι άλλοτε υμνητές βάρβαρων καθεστώτων και δικτατόρων που έκαναν εγκλήματα εναντίον των λαών τους και όχι μόνο.
Και όλα αυτά σε μια περίοδο που ο κόσμος, η ανθρωπότητα ολόκληρη έχει αλλάξει σελίδα, σε μια περίοδο που όλοι οι πολιτικοί επιστήμονες έχουν κατατάξει τα καθεστώτα αυτά, που ηττήθηκαν από την ίδια την ιστορία, στα απολυταρχικά, ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό:
Άνθρωποι που υπερασπίζονται καθεστώτα που στέρησαν τη ζωή εκατομμυρίων και τα βασικά δικαιώματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, στο όνομα της όποιας ιδεολογίας, που έχτισαν τείχη και κατέστησαν ολόκληρες κοινωνίες και χώρες ανοικτές φυλακές, που δεν επέτρεψαν στους πολίτες τους να εκφραστούν στις κάλπες, αν συμφωνούν ή όχι με όσα τους επιβλήθηκαν δια της ΒΙΑΣ, όσοι άνθρωποι υπερασπίζονται τα καθεστώτα αυτά, έχουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται δημοκράτες;
Ιδού το ερώτημα!
http://infognomonpolitics.blogspot.al/ 
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: